مطالب مرتبط:
تصاویر/ نشست سرپرست ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با دبیران ستادهای شهرستانی استان آذربایجان غربی
تصاویر/ نشست هم اندیشی ستاد امر به معروف و نهی از منکر با جمعی از هنرمندان
عاقبت ترک امر به معروف و نهی از منکر اعلان جنگ با خداست
حضور الهام چرخنده در ستاد امر به معروف و نهی از منکر (عکس)
نخستین جلسه «کارگروه فرهنگ و رسانه ستاد امر به معروف و نهی از منکر» برگزار شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 آبان 1404 ساعت 21:552025-10-27دانش

تبیین راهکار های تقویت سنت حسنه امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد


راهکار های تقویت سنت حسنه امر به معروف و نهی از منکر با محوریت نگاه دانشگاهی و نخبگانی در نشستی تخصصی با حضور اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد تبیین شد.

- تبیین راهکار های تقویت سنت حسنه امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد راهکار های تقویت سنت حسنه امر به معروف و نهی از منکر با محوریت نگاه دانشگاهی و نخبگانی در نشستی تخصصی با حضور اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد تبیین شد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد ؛ معاون علمی، فرهنگی و آموزشی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در مهاباد گفت: امر به معروف و نهی از منکر باید با تدبر و تعقل و بهره گیری از ظرفیت نخبگان علمی و دانشگاهی همراه باشد.

 حمید مردانیان افزود: اگر این هنر را داشته باشیم که بر قلب افراد حکومت کنیم، ارزشمند است.

 مردانیان تصریح کرد: حدود 79 هزار نفر معروف پژوه تا پایان مهر دوره آموزشی خود را به پایان رسانده اند و این افراد در راستای مأموریت های خود تلاش می کنند.

 وی گفت: وجود اتاق وضعیت هم به این معنا نیست که محدودیت های اجتماعی بیشتر می شود بلکه نگاه ستاد امر به معروف و نهی از منکر کاملاً سلبی است.


برچسب ها: امر به معروف و نهی از منکر - دانشگاه آزاد اسلامی - امر به معروف - نهی از منکر - دانشگاه - دانشگاه آزاد - مهاباد
آخرین اخبار سرویس:

تبیین راهکار های تقویت سنت حسنه امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد

تبیین راهکار های تقویت سنت حسنه امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد