مطالب مرتبط:
آغاز رقابت بخش بانوان مسابقات سراسری قرآن کریم در سنندج
اقامه نماز جمعه ارومیه به امامت حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
رقابت بخش بانوان مسابقات سراسری قرآن کریم ایران در سنندج آغاز شد
احمد خاتمی خطیب این هفته نماز جمعه تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 آبان 1404 ساعت 14:552025-10-24سياسي

برپایی آیین وحدت بخش نماز جمعه در سنندج


امام جمعه موقت سنندج با اشاره به برگزاری مسابقات سراسری قرآن کریم به میزبانی سنندج گفت: قرآن هدایتگر انسان ها به سمت روشنی است.

- امام جمعه موقت سنندج با اشاره به برگزاری مسابقات سراسری قرآن کریم به میزبانی سنندج گفت: قرآن هدایتگر انسان ها به سمت روشنی است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان ، ماموستا احسن حسینی با اشاره به فضیلت و عظمت این کتاب الهی افزود: این معجزه پیامبر گرامی اسلام، مسیر حق و حقیقیت رابه انسان ها نشان می دهد.

وی با بیان اینکه کسانی که قرآن را تلاوت و به آن عمل می کنند در دنیا و آخرت رستگار و سعادتمند می شوند گفت: قرآن، سفره خیر و برکت پروردگار بر روی زمین است.

امام جمعه موقت سنندج در بخش دیگری از سخنان خود به واجبات و محرمات در دین مبین اسلام اشاره کرد وافزود: مسلمانان باید فریضه امر به معروف و نهی از منکر را سرلوحه زندگی خود قرار دهند.

ماموستا حسینی با بیان اینکه گناه و معصیت موجب دوری مؤمنان از پروردگار و برکات او خواهد شد گفت: انجام اعمال صالح و کردار نیکو و نیز استغفار از پلیدی ها، تنها راه رستگاری انسان ها در دنیا و آخرت است.


برچسب ها: مسابقات سراسری قرآن کریم - مسابقات سراسری قرآن - سنندج - امام جمعه - قرآن - امر به معروف و نهی از منکر - انسان ها
آخرین اخبار سرویس:

برپایی آیین وحدت بخش نماز جمعه در سنندج

برپایی آیین وحدت بخش نماز جمعه در سنندج