مطالب مرتبط:
آغاز عملیات بهسازی جاده لیوس دزفول
اجرای طرح ملی کارورزی و مشوق های بیمه ای در آذربایجان غربی آغاز شد
نمایشگاه های تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز بکار کرد
آغاز استفاده اضطراری از سدهای تهران
فیلم/ آغاز استفاده اضطراری از سد های تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 9 آبان 1404 ساعت 09:252025-10-31حوادث

آغاز طرح توقیف ساعتی خودروهای متوقف در جاده تهران - مشهد


رییس پلیس راه استان سمنان از توقیف ساعتی خودرو های متخلف در بزرگراه امام رضا ( جاده تهران - مشهد ) خبر داد.

- رییس پلیس راه استان سمنان از توقیف ساعتی خودرو های متخلف در بزرگراه امام رضا ( جاده تهران - مشهد ) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان ،️  سرهنگ موسی بزرگی  گفت: با هدف مکاهش تصادفات و افزایش ایمنی تردد مسافران در جاده تهران - مشهد ، توقیف روزانه و ساعتی خودرودر انتظار رانندگان متخلف و دارای تخلف حادثه ساز است.

وی  افزود:با توجه به جغرافیای کویری و یکنواخت و هموار بودن جاده های استان سمنان ، سرعت غیر مجاز یکی از تخلفات حادثه ساز مهم در این استان است .

به گفته وی ، سرعت خودروها در این مسیر پر تردد ، با استفاده از سامانه های هوشمند و دوربین های کنترل سرعت  و نیز با حضور تیم های ویژه کنترل سرعت، گروه کنترل عملیات ترافیک، کنترل نامحسوس و همچنین تیم ویژه پایش هوایی با استفاده از ریز پرنده های هوشمند سنجش و با متخلفان برخورد قاطع می شود .

وی افزود:با توجه به حادثه ساز بودن تخلف سرعت غیر مجاز خودرو های متخلف متناسب با نوع تخلف اعمال قانون شده به توقیف ساعتی و یا توقیف در پارکینگ این خودرو ها و همچنین درج نمره منفی در سوابق رانندگی و گواهینامه راننده متخلف اقدام خواهد شد.


برچسب ها: رییس پلیس راه استان سمنان - رییس پلیس راه استان - استان سمنان - پلیس راه استان - خودرو - رییس پلیس راه - تهران
آخرین اخبار سرویس:

آغاز طرح توقیف ساعتی خودروهای متوقف در جاده تهران - مشهد

آغاز طرح توقیف ساعتی خودروهای متوقف در جاده تهران - مشهد