مطالب مرتبط:
بازی های کشورهای اسلامی؛ غلامی برنز شنای 200 متر قورباغه را از آن خود کرد
بازی های کشور های اسلامی| محمدمهدی غلامی به مدال برنز 200 متر پروانه رسید
محمدمهدی غلامی در 200 متر پروانه برنز گرفت
غلامی برنز 200 متر پروانه ششمین دوره بازیها در ریاض
غلامی در 200 متر پروانه مدال برنز گرفت / سومین مدال شنا در ریاض
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 آبان 1404 ساعت 22:302025-11-10ورزشي

غلامی برنز شنای 200 متر قورباغه را از آن خود کرد


در نوبت صبح مهدی غلامی ومحمد قاسمی در ماده 200 متر پروانه موفق شدند به فینال برسند که قاسمی بنا به تشخیص مربی و برای حفظ آمادگی در ماده های دیگر، - به گزارش تابناک، سومین روز از مسابقات شنا در ششمین دوره بازی های کشورهای اسلامی، امروز 19 آبان ماه در 2 نوبت صبح و عصر از ساعت 10 صبح و 18 آغاز شد.

در نوبت صبح مهدی غلامی ومحمد قاسمی در ماده 200 متر پروانه موفق شدند به فینال برسند که قاسمی بنا به تشخیص مربی و برای حفظ آمادگی در ماده های دیگر، از فینال انصراف داد.

غلامی نیز تا دقایقی دیگر به آب خواهد زد.

غلامی در این فینال این رقابت ها موفق شد با ثبت رکورد 2:01:35 مدال برنز را از آن خود کند و پرچم ایران را بالا ببرد.

سامیار عبدلی و سینا غلام پور 2 نماینده شنا کشورمان هستند که در نوبت صبح در ماده 100 متر آزاد به مرحله نیمه نهایی رسیدند و به ترتیب با ثبت رکوردهای51:26 و 51:99 ثانیه رقابت این بخش را به پایان رساندند؛ نهایتا غلام پور از فینال باز ماند و عبدلی به رقابت نهایی راه یافت.

هومر عباسی در فینال 100 متر کرال پشت، امشب رقابت کرد و متاسفانه با ثبت رکورد 57:04 به جایگاه هفتم رسید و از مدال باز ماند.

آراد مهدی زاده دیگر ملی پوش کشورمان بود که در فینال ماده 200 متر قورباغه با ثبت رکورد 2:19:58 در جایگاه پنجم ایستاد و از کسب مدال باز ماند.


برچسب ها: غلامی - غلام - قاسمی - ماده - فینال - ثبت رکورد - نوبت
آخرین اخبار سرویس:

غلامی برنز شنای 200 متر قورباغه را از آن خود کرد

غلامی برنز شنای 200 متر قورباغه را از آن خود کرد