مطالب مرتبط:
مقصر گرانی قیمت گوشت کیست؟
عامل گرانی افسارگسیخته گوشت برزیلی مشخص شد
عامل گرانی افسارگسیخته گوشت برزیلی مشخص شد
مقصر عروسی دختر شمخانی پیدا شد؟!
در اقتصاد دیجیتال چه کسانی برنده و چه کسانی بازنده هستند؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 آبان 1404 ساعت 10:402025-11-11اقتصادي

چه کسانی مقصر گرانی گوشت هستند؟!


مدیرعامل سابق اتحادیه مرکزی تعاونی دامداران ایران می گوید: از ابتدای سال 1404به دولت تذکر دادیم که با توجه به ذخایر نهاده دام و طیور، به زودی ذخایر کم می شود، - دامداران عنوان می کنند که از ماه ها پیش نسبت به کاهش ذخایر نهاده های دامی، پیامدهای خشکسالی و تأثیر آن بر بازار محصولات پروتیینی هشدار داده بودند، اما گوش شنوایی برای شنیدن حرف های آنها وجود نداشت.

به گزارش تابناک به نقل از اقتصادنیوز؛ فعالان این بخش عنوان می کنند که سوء مدیریت در وزارت جهادکشاورزی و نفوذ دلالان در سامانه بازارگاه، تولید گوشت را با بحران روبه رو کرده است.

آنها می گویند تصمیمات سیاسی، واردات بی ضابطه و حذف تشکل های تولیدی از چرخه تصمیم سازی، موجب گرانی بی سابقه و نابسامانی در بازار گوشت شده است.

مجتبی عالی، مدیرعامل سابق اتحادیه مرکزی تعاونی دامداران ایران می گوید: از ابتدای سال 1404به دولت تذکر دادیم که با توجه به ذخایر نهاده دام و طیور، به زودی ذخایر کم می شود، اما گوش شنوایی وجود نداشت.

متأسفانه مدیران دولتی به دنبال کار تولید نیستند و به دنبال کار سیاسی هستند؛ به همین دلیل مدیران دولتی به سمت واردات می روند؛ زیرا امضاهای طلایی در آنجاست.

مشکلی در بخش تولید نداریم، مشکل در مدیریت وزارت جهادکشاورزی است.


برچسب ها: دامداران - وزارت جهادکشاورزی - مدیرعامل - محصولات پروتیینی - بازار - ذخایر - اتحادیه
آخرین اخبار سرویس:

چه کسانی مقصر گرانی گوشت هستند؟!

چه کسانی مقصر گرانی گوشت هستند؟!