مطالب مرتبط:
استاندار همدان: ورزش بنیادی ترین شاخص توسعه فرهنگی و اجتماعی است
شهرداری مشهد، پیشرو در توسعه ورزش شهروندی
شهرداری مشهد، پیشرو در توسعه ورزش شهروندی
اجرای نان کامل در 600 نانوایی کشور/ توزیع شیر در مدارس با اولویت مناطق محروم با همکاری سازمان برنامه و بودجه
87 هزار میلیارد ریال بودجه عمرانی به استان بوشهر تخصیص و ابلاغ شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 مهر 1404 ساعت 15:502025-10-18ورزشي

توسعه ورزش تنها با بودجه دولتی ممکن نیست

توسعه ورزش تنها با بودجه دولتی ممکن نیست

توسعه ورزش تنها با بودجه دولتی ممکن نیست، بلکه باید از ظرفیت خیرین، سرمایه گذاران و بخش خصوصی نیز بهره برد.

- ایسنا/قم استاندار قم گفت: توسعه ورزش تنها با بودجه دولتی ممکن نیست، بلکه باید از ظرفیت خیرین، سرمایه گذاران و بخش خصوصی نیز بهره برد.

اکبر بهنام جو استاندار قم ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدای اسلام، شهدای دفاع مقدس و شهدای مقاومت، گفت: برکت خون شهدا باعث شده امروز در امنیت کامل بتوانیم گرد هم بیاییم، درباره آینده ورزش استان گفت وگو کنیم و برای تعالی ورزش قم برنامه ریزی داشته باشیم.

استاندار قم با بیان اینکه ورزش باید در سبد زندگی مردم جای گیرد، افزود: اگر همان طور که مردم ما روز خود را با نماز و کار آغاز می کنند، ورزش را نیز در برنامه روزانه خود بگنجانند، جامعه ای سالم تر، بانشاط تر و بااخلاق تر خواهیم داشت.

قم همواره در بسیاری از عرصه ها الگو بوده و باید در حوزه ورزش نیز به عنوان الگوی کشور مطرح شود.

وی با اشاره به حضور گسترده پیشکسوتان و قهرمانان ورزشی در این مراسم گفت: این مفاخر سرمایه های ارزشمند استان هستند و باید از تجربه و حضور آنان برای گسترش فرهنگ ورزش استفاده کنیم.

بهنام جو با اشاره به پروژه های ورزشی در دست اقدام استان قم اظهار کرد: با مشارکت بخش خصوصی، مجموعه ورزشی زورخانه ای در محدوده فرودگاه آغاز به کار


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توسعه ورزش تنها با بودجه دولتی ممکن نیست

توسعه ورزش تنها با بودجه دولتی ممکن نیست