مطالب مرتبط:
سرمربی تیم ملی فوتبال تماشاگر دیدار چادرملو پیکان + عکس آفتاب نو | اخبار ورزشی
سرمربی تیم ملی فوتبال تماشاگر دیدار چادرملو پیکان + عکس رسانه7 | اخبار ورزشی
سرمربی تیم ملی فوتبال تماشاگر دیدار چادرملو پیکان + عکس
موهون باگان از حضور در ایران برای دیدار با سپاهان انصراف داد
دیدار علی لاریجانی با نخست وزیر لبنان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 مهر 1404 ساعت 12:552025-09-28ورزشي

فقرِ گل، گلزن، بازیساز و همه چیز/ 6 گل در 8 دیدار؛ فوتبال مان را با کجا مقایسه کنیم؟


پرونده هفته پنجم مسابقات لیگ برتر در حالی بسته شد که آماری عجیب و نگران کننده به ثبت رسید؛ تنها 6 گل در 8 دیدار.

گرچه عواملی، چون کیفیت بد چمن ورزشگاه ها و بازی محتاطانه سرمربیان برای حفظ جایگاه خود، - میانگین امتیازگیری تیم ها در لیگ بیست وپنجم در وضعیت فاجعه باری است و از استاندارد فوتبال روز دنیا فاصله بسیار زیادی دارد که مشخص نیست می توان تا آخر لیگ این فاصله را کمتر کرد یا نه.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، فوتبال باشگاهی ایران در بخش ها و آیتم های زیادی قابل مقایسه با فوتبال روز دنیا و حتی سطح اول قاره آسیا نیست.

در واقع اختلاف سطح و تفاوت معناداری که میان این و آن وجود دارد، ضرب المثل میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است را تداعی می کند.

دیگر کاملاً عیان و مشهود است که فوتبال کشورمان از همتایان خود که قدرت های قاره کهن محسوب می شوند، حسابی جا مانده و این مهم مورد تأیید هر مسئول و کارشناس و هواداری هم قرار دارد.

به گواه بسیاری از کارشناسان اگر گستره جغرافیایی و استعداد های ناب و پرشمار ایرانی ها در حوزه ورزش و به طور خاص، فوتبال وجود نداشت و از چنین فاکتور ارزشمند و اثرگذاری بی بهره بودیم، مشخص نبود حالا در چه وضعیتی قرار داشتیم.


برچسب ها: فوتبال - مقایسه - میان - مسابقات لیگ - چمن ورزشگاه - فاصله - تفاوت
آخرین اخبار سرویس:

فقرِ گل، گلزن، بازیساز و همه چیز/ 6 گل در 8 دیدار؛ فوتبال مان را با کجا مقایسه کنیم؟

فقرِ گل، گلزن، بازیساز و همه چیز/ 6 گل در 8 دیدار؛ فوتبال مان را با کجا مقایسه کنیم؟