مطالب مرتبط:
ببینید | انتقاد جنجالی آخوندی از مجلس؛ یک مجلس با 6 درصد رای مردم، اصلا راجع به آینده و هویت ایران فکر نمی کند؛ فقط می خواهد در مسند قدرت باشد!
پرداخت 40 درصد باقی مانده پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی | حساب بازنشستگان پر پول شد
33 درصد بودجه شهرداری تهران تا پایان تابستان محقق شد/ جبران تحقق اعتبارات در 6 ماهه دوم
ایمن خودرو شرق نرخ فروش را 19 درصد افزایش داد؛ تاثیر 482 میلیارد تومانی در قراردادها
شیوع آنفلوآنزای پرندگان در شمال کشور | ابتلای انسانی می تواند 50 درصد مرگ و میر داشته باشد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 مهر 1404 ساعت 20:052025-10-12اقتصادي

50 درصد مدارس مراغه فرسوده هستند


فرماندار مراغه با بیان اینکه حدود 50 درصد مدارس این شهرستان فرسوده هستند گفت:از 426 مدرسه مراغه 218 مدرسه به خاطر عمر بالای چهل سال نیاز به نوسازی و مقاوم سازی دارند.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی ،امین امینیان در جلسه شورای اداری شهرستان مراغه گفت:از کل اعتبارات استانی یک هزار و 300 میلیارد تومان توسط اداره های کل به شهرستان تخصیص نیافته است.

  وی از روسای اداره ها خواست از مدیران کل تخصیص این میزان اعتبار را برای شهرستان پیگیری کنند.

  فرماندار شهرستان مراغه گفت: حدود 50 درصد مدارس مراغه به خاطر عمر بالا نیازمند بازسازی هستند.

  امینیان افزود: از 426 مدرسه این شهرستان 218 مدرسه به خاطر عمر بالای چهل سال نیاز به نوسازی و مقاوم سازی دارند.

  وی گفت:در زمان حاضر مدارس مراغه وضعیت مطلوب ندارند و نوسازی مدارس نیازمند مشارکت خیران و تامین اعتبار نوسازی مدارس است.

  حجت الاسلام والمسلمین جواد حاجی زاده امام جمعه مراغه در این جلسه بر تلاش مسئولین برای خدمت به مردم و حل مشکلات شهر ها تاکید کرد.

  حجت الاسلام والمسلمین حاجی زاده افزود: بالاترین عبادت خدمت به مردم است که موجب رضایت خداوند خواهد بود.

  وی افزود: در زمان حاضر کار در عرصه فرهنگی بیشتر از هر زمانی ضرورت دارد.


برچسب ها: شهرستان - مراغه - مدارس - سازی - شهرستان مراغه - نوسازی - نوسازی مدارس
آخرین اخبار سرویس:

50 درصد مدارس مراغه فرسوده هستند

50 درصد مدارس مراغه فرسوده هستند