مطالب مرتبط:
وزیر راه و شهرسازی: اقتصاد دریا محور از اولویت های دولت چهاردهم است
برنامه های اضطراری دولت برای اسنپ بک
برنامه ریزی دولت برای اختصاص بسته معیشتی برای 8 دهک درآمدی
راهبردی برای شکننده ترین فصل اقتصاد
راهبردی برای شکننده ترین فصل اقتصاد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 مهر 1404 ساعت 09:002025-10-02سياسي

اقتصاد دریامحور برنامه راهبردی دولت چهاردهم است


با توجه به اینکه اقتصاد دریا محور از اولویت های دولت چهاردهم است، یکی از اصلی ترین برنامه های وزارت راه و شهرسازی نیز توسعه این راهبرد است.

- فرزانه صادق گفت: با توجه به اینکه اقتصاد دریا محور از اولویت های دولت چهاردهم است، یکی از اصلی ترین برنامه های وزارت راه و شهرسازی نیز توسعه این راهبرد است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر ؛ وزیر راه و شهرسازی در بدو ورود به بوشهر در مصاحبه با خبرنگاران اظهار داشت: یکی از مهم ترین برنامه هایی که با تأکید مقام معظم رهبری و پیگیری رییس جمهور دنبال می کنیم، اقتصاد بر پایه دریا و اقتصاد دریا محور است که در استان بوشهر نیز این راهبرد پیگیری خواهد شد.

وی گفت: حضور در این استان که مردمانی نجیب، استعمارستیز و مهمان نواز دارد، مایه افتخار است، بوشهر قلب تپنده اقتصاد ایران است و توسعه آن از اولویت های اصلی دولت و وزارت راه و شهرسازی است.

صادق افزود: امروز از طرح های ریلی، بندری، آزادراهی، بزرگراهی و همچنین بخش مسکن بازدید می کنیم.


برچسب ها: وزارت راه و شهرسازی - راه و شهرسازی - اقتصاد - شهرسازی - وزارت راه - راهبرد - برنامه
آخرین اخبار سرویس:

اقتصاد دریامحور برنامه راهبردی دولت چهاردهم است

اقتصاد دریامحور برنامه راهبردی دولت چهاردهم است