مطالب مرتبط:
استفاده دو شرکت خراسان شمالی از قانون جهش تولید دانش بنیان
توسعه هوشمندسازی تهران با مشارکت شرکت های دانش بنیان و نخبگان
توسعه هوشمندسازی تهران با مشارکت شرکت های دانش بنیان و نخبگان
بررسی نقاط ضعف و قوت شرکت های دانش بنیان گیلان
درخشش دو شرکت دانش بنیان اصفهانی در مسابقات چین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 مهر 1404 ساعت 21:552025-10-15اقتصادي

تقویت مبارزه با قاچاق با بهره گیری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان


 دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی با تأکید بر نقش شرکت های دانش بنیان در هوشمندسازی فرآیندهای مقابله با قاچاق، خواستار ایجاد ارتباط مؤثر میان کمیسیون های مبارزه با قاچاق و مراکز علمی و فناوری شد.

-  دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی مطرح کرد تقویت مبارزه با قاچاق با بهره گیری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان ایسنا/خراسان رضوی  دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی با تأکید بر نقش شرکت های دانش بنیان در هوشمندسازی فرآیندهای مقابله با قاچاق، خواستار ایجاد ارتباط مؤثر میان کمیسیون های مبارزه با قاچاق و مراکز علمی و فناوری شد.

محمدرضا دبیری 23 مهر، در نشست فصلی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان های جنوب خراسان رضوی که در فرمانداری تربت حیدریه برگزار شد، با اشاره به پیچیدگی و سازمان یافتگی شبکه های قاچاق، بر ضرورت بهره گیری از فناوری های نوین در شناسایی مبادی اصلی، بررسی گردش مالی و ریشه یابی این پدیده تأکید کرد.

وی از تهیه اطلس جغرافیایی جرم قاچاق با همکاری مراکز دانش بنیان خبر داد و این اقدام را گامی مؤثر در هدفمند کردن مبارزه با قاچاق دانست.

دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی با اشاره به موقعیت برخی شهرستان ها به عنوان مبدأ یا مقصد قاچاق، تقویت سامانه های تصویر


برچسب ها: مبارزه با قاچاق - مبارزه با قاچاق کالا - شرکت های دانش بنیان - قاچاق کالا و ارز - قاچاق - خراسان رضوی - مبارزه
آخرین اخبار سرویس:

تقویت مبارزه با قاچاق با بهره گیری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان

تقویت مبارزه با قاچاق با بهره گیری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان