مطالب مرتبط:
وزیر راه: ترافیک مسیر شمال به جنوب رودبار تا 3 سال آینده برطرف می شود
وزیر راه: ترافیک مسیر شمال به جنوب رودبار 3 تا 5 سال آینده برطرف می شود
علیرضا مهمدی: تلاش می کنم سال آینده مدال طلا کسب کنم
علیرضا مهمدی: تلاش می کنم سال آینده مدال طلا کسب کنم
ترافیک مسیر شمال به جنوب رودبار تا 3 سال آینده برطرف می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 4 مهر 1404 ساعت 19:402025-09-26سياسي

نقشه راه بودجه خوزستان در سال آینده ترسیم شد


استاندار خوزستان همگرایی نمایندگان مجلس و دستگاه های اجرایی را عامل اصلی توسعه استان دانست و بر لزوم همراهی بانک ها برای پرداخت تسهیلات سرمایه گذاری تأکید کرد.

- استاندار خوزستان همگرایی نمایندگان مجلس و دستگاه های اجرایی را عامل اصلی توسعه استان دانست و بر لزوم همراهی بانک ها برای پرداخت تسهیلات سرمایه گذاری تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، سید محمدرضا موالی زاده،در نشست مجمع نمایندگان استان بر ضرورت همراهی و همگرایی نمایندگان و مدیران دستگاه های اجرایی برای پیگیری حقوق استان خوزستان تأکید کرد و گفت: این هماهنگی برای بهبود شاخص های کسب وکار، اشتغال و عمرانی استان امری حیاتی است.

استاندار خوزستان با اشاره به برگزاری این نشست با هدف ترسیم برنامه و دورنمای استان در قالب بودجه ریزی سال 1405 افزود: همگرایی نمایندگان مجلس و خبرگان یکی از مولفه های مهم توسعه استان، ایجاد اطمینان برای سرمایه گذاران و حرکت به سمت اهداف اقتصادی و عمرانی است.

موالی زاده سال آینده را سال تأکید بر اجرای برنامه سند توسعه و آمایش سرزمین قلمداد کرد و بیان داشت: همراهی نمایندگان یکی از عوامل مهم دستیابی به این هدف مشترک است.


برچسب ها: استان - دستگاه های اجرایی - استاندار خوزستان - نمایندگان - خوزستان - نمایندگان مجلس - همگرایی
آخرین اخبار سرویس:

نقشه راه بودجه خوزستان در سال آینده ترسیم شد

نقشه راه بودجه خوزستان در سال آینده ترسیم شد