مطالب مرتبط:
هم افزایی دولت و بخش خصوصی برای توسعه پایدار مازندران
رازهای طراحی حرفه ای خصوصی ترین بخش خانه
رازهای طراحی حرفه ای خصوصی ترین بخش خانه
روزنامه اطلاعات: به این بخش خصوصی با توانمندیهایش نمی توان اعتماد کرد
سندیکای چای عملاً مُرده است/ دوازده سال بدون انتخابات یعنی نابودی بخش خصوصی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 مهر 1404 ساعت 14:152025-10-18اقتصادي

ضرورت تعدیل فشار های مالی و اداری بر بخش خصوصی خوزستان


دبیر شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان گفت: بخش خصوصی باید به عنوان «شریک تجاری» سازمان تأمین اجتماعی در نظر گرفته شود و فشار های مالی و اداری بر این بخش تعدیل شود.

- ضرورت تعدیل فشار های مالی و اداری بر بخش خصوصی خوزستان دبیر شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان گفت: بخش خصوصی باید به عنوان شریک تجاری سازمان تأمین اجتماعی در نظر گرفته شود و فشار های مالی و اداری بر این بخش تعدیل شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، شهلا عموری در نشست کارگروه کارشناسی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان با موضوع بررسی مشکلات و چالش های بخش خصوصی استان در زمینه بیمه تأمین اجتماعی اظهار کرد: بازنگری در شیوه تعامل میان دستگاه های اجرایی و تولیدکنندگان در شرایط فعلی بیش از هر زمان دیگری احساس می شود.

وی، یکی از ریشه های اصلی چالش های کارفرمایان را نبود هم زبانی میان نهاد های تصمیم گیر عنوان کرد و گفت: تفاوت تفسیر مقررات و نحوه اجرای قوانین در سطوح کارشناسی، سبب بی ثباتی در تصمیمات و سردرگمی فعالان اقتصادی شده است.

این مسئله در مواردی، چون عناوین شغلی یا محاسبات بیمه ای به وضوح قابل مشاهده است.

دبیر شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان افزود: هماهنگی بیشتر میان اداره کار، سازمان تأمین اجتماعی و دستگاه های مالی می توان


برچسب ها: بخش خصوصی - خوزستان - خصوصی - سازمان تأمین اجتماعی - تأمین اجتماعی - اجتماعی - اداری
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت تعدیل فشار های مالی و اداری بر بخش خصوصی خوزستان

ضرورت تعدیل فشار های مالی و اداری بر بخش خصوصی خوزستان