مطالب مرتبط:
ایرانی ها 10 سال زیر سن متوسط جهانی سکته می کنند
گزارشی از سالخوردگان عجیب ایرانی در 61 سال پیش
حضور برنده یزدانی و تیم مدعی آمریکا در جهانی زیر 23 سال؛ رقابت یوشیدا و آیتموخان در نووی ساد؛ آئویاگی هم می آید!
حضور برنده یزدانی و تیم مدعی آمریکا در جهانی زیر 23 سال؛ رقابت یوشیدا و آیتموخان در نووی ساد؛ آئویاگی هم می آید!
گل گهر قهرمان پی در پی 3 بازی متوالی حتی با پرسپولیس / آمار حریف پرسپولیس همه را انگشت به دهان کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 مهر 1404 ساعت 09:302025-10-05پزشكي

ایرانی ها 10 سال زیر سن متوسط جهانی سکته می کنند/انگشت بیمار سکته مغزی را سوزن نزنید


، به گفته متخصصان سن شیوع سکته مغزی در ایران نسبت به متوسط جهانی 10 سال کمتر است به همین دلیل آگاهی از علائم سکته مغزی راهی برای درمان به موقع محسوب می شود؛ - ایرانی ها 10 سال زیر سن متوسط جهانی سکته می کنند/انگشت بیمار سکته مغزی را سوزن نزنید ، به گفته متخصصان سن شیوع سکته مغزی در ایران نسبت به متوسط جهانی 10 سال کمتر است به همین دلیل آگاهی از علائم سکته مغزی راهی برای درمان به موقع محسوب می شود؛ چرا که هر یک دقیقه که از لحظه سکته مغزی بگذرد، دو میلیون سلول مغز از بین می رود.

سکته مغزی سومین علت مرگ و اولین دلیل ناتوانی در جامعه است.

بنا براعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سالانه به طور متوسط 150 هزار مورد از انواع سکته مغزی در کشور اتفاق می افتد که شامل سکته‎ های مغزی ایسکمیک و هموراژیک (سکته ناشی از خونریزی مغزی) است.

براساس بررسی ‎های انجام شده، در افراد بالای 25 سال از هر چهار نفر یک نفر دچار سکته مغزی می‎شود.

به گزارش روزنامه ایران، به گفته متخصصان سن شیوع سکته مغزی در ایران نسبت به متوسط جهانی 10 سال کمتر است به همین دلیل آگاهی از علائم سکته مغزی راهی برای درمان به موقع محسوب می شود؛ چرا که هر یک دقیقه که از لحظه سکته مغزی بگذرد، دو میلیون سلول مغز از بین می رود.


برچسب ها: سکته مغزی - سکته - متوسط - جهانی - ایران - ایرانی ها - در ایران
آخرین اخبار سرویس:

ایرانی ها 10 سال زیر سن متوسط جهانی سکته می کنند/انگشت بیمار سکته مغزی را سوزن نزنید

ایرانی ها 10 سال زیر سن متوسط جهانی سکته می کنند/انگشت بیمار سکته مغزی را سوزن نزنید