مطالب مرتبط:
20 میلیون قطعه زمین و ملک در کشور فاقد سند مالکیت هستند
سخنگوی سازمان ثبت: 20 میلیون ملک و زمین فاقد سند در کشور داریم
تولیدات زراعی کشور به 97 میلیون تن در سال می رسد/واردات 10 هزار تن کود
حدنگاری 144 میلیون هکتار از اراضی کشور
144 میلیون هکتار از اراضی کشور حدنگاری و تثبیت شده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 27 مهر 1404 ساعت 22:352025-10-19اقتصادي

20 میلیون ملک بدون سند در کشور داریم


معاون سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: با اجرای دو قانون حدنگار و الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول در آینده نه چندان دور شاهد شفافیت در مالکیت ها هستیم.

- به گزارش تابناک، نشست خبری معاونان سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، امروز یکشنبه 27 مهرماه 1404 برگزار شد.

در این نشست صفدر کشاورز معاون امور املاک و کاداستر، سید صادق سعادتیان معاون امور اسناد و محسن طاهریان معاون توسعه و فناوری و خدمات الکترونیک ثبتی حضور داشتند.

صفدر کشاورز معاون امور املاک و کاداستر در این نشست خبری در رابطه با قانون حدنگار گفت: قانون حدنگار از فروردین ماه سال 1394 اجرا شد.

در حال حاضر از 164 میلیون هکتار از اراضی کشور 144 میلیون هکتار معادل 88 درصد اراضی کشور تثبیت و حدنگاری شده است.

وی بیان کرد: از 136 میلیون هکتار اراضی ملی، 135 میلیون هکتار معادل 99 درصد اراضی ملی حدنگاری شده است، همچنین از 15 میلیون از اراضی کشاورزی 11 میلیون و 680 هزار هکتار معادل 76 درصد اراضی کشاورزی تثبیت و حدنگاری شده است.

کشاورز گفت: در بافت شهری برای 76 درصد قطعات شهری سند حدنگاری صادر شده است.

در بافت روستایی، از 5 میلیون قطعه واقع در محدوده طرح هادی روستاها،برای 3 میلیون و 800 هزار جلد سند مالکیت صادر شده است.


برچسب ها: سازمان ثبت اسناد و املاک - میلیون - ثبت اسناد و املاک - حدنگار - سازمان ثبت اسناد - معاون - معاون امور
آخرین اخبار سرویس:

20 میلیون ملک بدون سند در کشور داریم

20 میلیون ملک بدون سند در کشور داریم