مطالب مرتبط:
افتتاح موزه «هزاره های هنر» در کیش؛ آغاز مسیر جدید گردشگری فرهنگی در جزیره
موزه آرایه های هنر در پردیس موزه ای رامسر افتتاح شد
افتتاح رسمی بیست و دومین جشنواره نمایش های آیینی و سنتی
افتتاح جشنواره نمایش های آیینی و سنتی
خانه قرآن و عترت در زندان مرکزی اهواز افتتاح شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 مهر 1404 ساعت 16:252025-10-05فرهنگي

افتتاح موزه هزاره های هنر با آثاری از چهار قاره جهان در کیش

افتتاح موزه هزاره های هنر با آثاری از چهار قاره جهان در کیش

موزه هزاره های هنر با آثاری از بیست کشور و چهار قاره جهان با همکاری موسسه فرهنگی موزه های بنیاد مستضعفان در کیش افتتاح شد.

- افتتاح موزه هزاره های هنر با آثاری از چهار قاره جهان در کیش موزه هزاره های هنر با آثاری از بیست کشور و چهار قاره جهان با همکاری موسسه فرهنگی موزه های بنیاد مستضعفان در کیش افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش ، رییس هیئت مدیره موسسه فرهنگی موسسه فرهنگی موزه های بنیاد مستضعفان، گفت: در این موزه 320 قطعه اثر تاریخی و هنری در فضایی به وسعت 960 متر مربع شامل سالن اصلی و سه سالن فرعی به نمایش گذاشته شده است.

کتایون پلا سعیدی، گفت: ظروف های سفالی از قرن سوم و چهارم هجری قمری در این موزه به نمایش گذاشته است.

او افزود: مجسمه های مفرغی و برنزی متعلق به قرون هفدهم تا بیستم هجری قمری و سفال گمبرون متعلق به دوره اشکانیان یکی از شاخص ترین آثار به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه است.

کتایون پلا سعیدی، گفت: جواهرات مرواریدی، تابلو نقاشی بندر ناپل، سالن ویژه آثار ساخته شده با عاج فیل از کشور چین، هند و آفریقا، آثار دوره قاجارشامل پارچه های ترمه، کاردوچنگال متعلق به سلطان میرزا مسعود ظل السطان و جعبه های آرایش اواخر دوره قاجار و و ایل پهلوی در این موزه به نمایش گذاشته شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افتتاح موزه هزاره های هنر با آثاری از چهار قاره جهان در کیش

افتتاح موزه هزاره های هنر با آثاری از چهار قاره جهان در کیش