مطالب مرتبط:
خرازی: جمهوری اسلامی هیچ وقت از دیپلماسی و مذاکره فرار نکرده است/الان آماده مذاکره ایم/باید در برابر برنامه های آتی اسراییل برای منطقه و حتّی جهان هشیار بود
جمهوری اسلامی ایران با قدرت دانش در برابر تهدیدات ایستاد
حمله تند جمهوری اسلامی به شریعمتداری
حمله تند جمهوری اسلامی به شریعتمداری
طعنه تند جمهوری اسلامی به حسین شریعتمداری
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 مهر 1404 ساعت 21:002025-10-15سياسي

جمهوری اسلامی اهل مذاکره است، اما تحمیل را نمی پذیرد


رییس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: گرچه ما نباید از مذاکره فرار کنیم و باید در میز مذاکره باشیم، ضمناً باید مراقب باشیم چیزی بر ما تحمیل نکنند و اگر خواستند تحمیل کنند، - جمهوری اسلامی اهل مذاکره است، اما تحمیل را نمی پذیرد رییس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: گرچه ما نباید از مذاکره فرار کنیم و باید در میز مذاکره باشیم، ضمناً باید مراقب باشیم چیزی بر ما تحمیل نکنند و اگر خواستند تحمیل کنند، در برابر آن بِایستیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حضرت آیت الله خامنه ای، در سخنرانی تلویزیونی خطاب به ملّت ایران: اینکه میگوییم [مذاکره با آمریکا] به سود ما نیست، برای ما فایده ای ندارد، چون طرف آمریکایی پیشاپیش خودش نتیجه ی مذاکرات را معیّن کرده؛ یعنی اعلام کرده که مذاکره ای را قبول دارد و میخواهد مذاکره ای بکند که نتیجه ی آن مذاکره، تعطیل شدن فعّالیّتهای هسته ای و غنی سازی در کشور ایران باشد.

یعنی بنشینیم پشت میز مذاکره ی با آمریکا و نتیجه ی گفتگوهایی که با آنها خواهیم کرد، حرفی باشد که او گفته باید انجام بگیرد ! این که دیگر مذاکره نیست؛ این دیکته است، این تحمیل است.

از این رو، رسانه KHAMENEI.

IR برای روایت و تحلیل کلان پیروزی جمهوری اسلامی ایران در نبرد تحمیلی 12 روزه اخیر با رژیم صهیونیستی و نقش رهبر معظم انقلاب اسلامی در هدایت کشو


برچسب ها: مذاکره - شورای راهبردی روابط خارجی - شورای راهبردی - جمهوری اسلامی - روابط خارجی - میز مذاکره - راهبردی
آخرین اخبار سرویس:

جمهوری اسلامی اهل مذاکره است، اما تحمیل را نمی پذیرد

جمهوری اسلامی اهل مذاکره است، اما تحمیل را نمی پذیرد