مطالب مرتبط:
کنگره میرزای نایینی با حضور علمای ایران و عراق در قم و نجف برپا می شود
اعلام لیست بازیکنان تیم ملی فوتسال برای حضور در بازی های کشورهای اسلامی
فروش فوق العاده اقساطی ایران خودرو دیزل آغاز شد | جدول کامل قیمت نقدی و اقساط مهر 1404 منتشر شد!
ویدیو| بی نهایت مرتبه این گل خارق العاده را تماشا کنید/ وقتی گزارشگر هم سورپرایز شد!
درخشش خارق العاده پدیده سابق رئال مادرید در سری آ
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 مهر 1404 ساعت 15:102025-10-20بين الملل

نشست فوق العاده کنگره جهانی هواشناسی با حضور رؤسای مراکز هواشناسی کشورهای عضو


نشست فوق العاده کنگره جهانی هواشناسی با حضور مقامات ارشد از جمله معاون وزیر راه و رییس سازمان هواشناسی ایران، امروز در ژنو آغاز شد.

- نشست فوق العاده کنگره جهانی هواشناسی با حضور رؤسای مراکز هواشناسی کشورهای عضو نشست فوق العاده کنگره جهانی هواشناسی با حضور مقامات ارشد از جمله معاون وزیر راه و رییس سازمان هواشناسی ایران، امروز در ژنو آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما در دستور کار این نشست فوق العاده، موضوعات کلیدی و راهبردی شامل اصلاحات ساختاری سازمان جهانی هواشناسی، بررسی و تصویب بودجه سال های آینده، توسعه سیستم های هشدار سریع به ویژه در حمایت از کشورهای در حال توسعه و کمتر توسعه یافته، و همچنین بهره برداری از فناوری هوش مصنوعی در پیش بینی های هواشناسی مطرح شده است.

این نشست فرصت مناسبی برای هم افزایی بین المللی و تبادل نظر پیرامون چالش های جهانی حوزه هواشناسی و اقلیم شناسی فراهم آورده است و تأکید ویژه ای بر تقویت همکاری ها به منظور ارتقاء سامانه های پیش بینی و هشدارهای زودهنگام در جهان به خصوص در مناطق آسیب پذیر شده است.

این نشست با هدف ارتقای ظرفیت های علمی، فناوری و عملیاتی سازمان جهانی هواشناسی و تسهیل حمایت های مالی و فنی از کشورهای کمتر برخوردار، به مدت چند روز ادامه خواهد داشت.


برچسب ها: هواشناسی - نشست فوق العاده - فوق العاده - سازمان هواشناسی - جهانی - نشست - کشورهای عضو
آخرین اخبار سرویس:

نشست فوق العاده کنگره جهانی هواشناسی با حضور رؤسای مراکز هواشناسی کشورهای عضو

نشست فوق العاده کنگره جهانی هواشناسی با حضور رؤسای مراکز هواشناسی کشورهای عضو