مطالب مرتبط:
فیلم/ توضیحات بابک زنجانی درباره ماجرای حکم اعدامش
افشاگری تازه بابک زنجانی درباره علت صدور حکم اعدامش
بابک زنجانی: 7 سال تمام در انفرادی بودم!
بابک زنجانی مفسد است یا بسیجی اقتصادی؟
ببینید | بابک زنجانی سکوتش را شکست؛ اموال مان را بردند، 7 سال تمام در اتاق 6 متری در انفرادی بودم اما...
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 مهر 1404 ساعت 18:002025-10-09سياسي

مردم باید از پزشکیان بخواهند به عهد خود برگردد/ 15 عضو کابینه از اصلاحات نیستند/ بابک زنجانی گروگان کاسبان تحریم است (فیلم)


غیبت چهره های جدید و تداوم الگوهای سنتی تصمیم گیری، فاصله ی اصلاح طلبان با افکار عمومی را بیشتر کرده است.

ناظران سیاسی این وضعیت را نشانه ی بحران هویت در جریان اصلاحات می دانند؛ - عصر ایران ؛ نسترن فرهانی _ در حالی که جبهه اصلاحات پس از سال ها تلاش برای بازسازی جایگاه سیاسی خود، وعده داده بود که در مسیر بازگشت به مردم و احیای اعتماد عمومی گام بردارد، بسیاری از تعهدات و مواضع اعلام شده ی این جریان همچنان در سکوت و ابهام باقی مانده است.

سکوتی که از انتخابات 1400 آغاز شد و با وجود حمایت مشروط این جبهه از برخی نامزدها در سال های بعد، هنوز نشانه ای از تحول واقعی در گفتار و رفتار اصلاح طلبان دیده نمی شود.

اصلاح طلبان در مقاطع مختلف سیاسی بر ضرورت گفت وگو با مردم، شفافیت در تصمیم گیری و مرزبندی با تندروی تأکید کرده بودند، اما بخش مهمی از این وعده ها در مرحله ی شعار متوقف مانده است.

بسیاری از نیروهای اجتماعی که روزگاری بدنه ی فعال و پرانرژی اصلاحات را تشکیل می دادند، امروز با نوعی سرخوردگی و بی اعتمادی نسبت به ساختار جبهه مواجه اند.

به باور آنان، اصلاح طلبان در بزنگاه های حساس کشور، به جای بازسازی رابطه ی خود با افکار عمومی، درگیر ملاحظات درون جریانی و رقابت های محدود سیاسی شده اند.


برچسب ها: اصلاح طلبان - اصلاح - اصلاحات - تصمیم گیری - سیاسی - جریان اصلاحات - چهره های جدید
آخرین اخبار سرویس:

مردم باید از پزشکیان بخواهند به عهد خود برگردد/ 15 عضو کابینه از اصلاحات نیستند/ بابک زنجانی گروگان کاسبان تحریم است (فیلم)

مردم باید از پزشکیان بخواهند به عهد خود برگردد/ 15 عضو کابینه از اصلاحات نیستند/ بابک زنجانی گروگان کاسبان تحریم است (فیلم)