مطالب مرتبط:
هدف اصلی دشمنان از فعال کردن مکانسیم ماشه تقابل مردم با نظام اسلامی
امام جمعه موقت اصفهان: امدادهای غیبی همواره انقلاب اسلامی را در مقاطع حساس حفظ کرده؛ امروز نیز نباید از مکانیسم ماشه ترسید/ دشمنان سعی دارند با تحریم ها و تهدیدهای متعدد مردم را از ادامه مسیر ناامید کنند، اما نباید ترسید و ناامید شد
آرامش و معیشت مردم هدف اصلی همراهی در مذاکرات است
آیت الله اراکی: نیرو های مسلح قویتر از همیشه آماده دفاع از نظام جمهوری اسلامی هستند
اعتراض مردم سوریه به کاهش ساعات تدریس درس تربیت اسلامی در مدارس+ ویدئو
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 11 مهر 1404 ساعت 20:452025-10-03سياسي

هدف اصلی دشمنان از اسنپ بک تقابل مردم با نظام اسلامی


دشمنان بدانند ملت ایران اسلامی همواره پشتیبان این انقلاب و نظام اسلامی هستند.

-  به گزارش خبرگزارای صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، امام جمعه شهر لیکک با اشاره به فعال سازی مکانیسم ماشه از سوی کشور های اروپتیی به سرکردگی آمریکا گفت: هدف اصلی از فعال نمودن مکانیسم ماشه این است که مردم را در مقابل نظام جمهوری اسلامی قرار دهند در حقیقت دشمن با این کار همراهی مردم را با نظام جمهوری اسلامی هدف قرار داده است.

حجت الاسلام اسماعیل صلواتی افزود: سرمایه اصلی رژیم صهیونیستی و دنیای غرب برای غلبه بر ایران اسلامی و ایران امام حسین این است که مردم ایران با اسراییل همراه شوند، اما صهیونیست ها بدانند این مردم پشتیبان این انقلاب و نظام اسلامی هستند و تن به ذلت نخواهند داد.

حجت الاسلام صلواتی اضافه کرد: دشمنان می خواستند با فعال نمودن مکانیسم ماشه در ایران اختلاف ایجاد کنند تا تاب آوری و انسجام ملی را مورد هدف قرار دهند که با هوشیاری ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی این نقشه دشمنان نقش برآب شد.

وی با اشاره به فرا رسیدن هفته فراجا، با تقدیر از خدمات این نهاد، مسئولیت اول نیروی انتظامی را ایجاد امنیت دانست و ادامه داد: نیروی انتظامی باید اقتدار همراه با عدالت، مروت و ترحم داشته باشد تا مقتدرانه عمل کند.


برچسب ها: اسلامی - مکانیسم ماشه - نظام جمهوری اسلامی - نظام اسلامی - ایران - جمهوری اسلامی - انقلاب و نظام
آخرین اخبار سرویس:

هدف اصلی دشمنان از اسنپ بک تقابل مردم با نظام اسلامی

هدف اصلی دشمنان از اسنپ بک تقابل مردم با نظام اسلامی