مطالب مرتبط:
قیمت دارو باید فقط بر اساس نرخ مصوب سامانه رسمی باشد
سازمان غذا و دارو: قیمت دارو در همه داروخانه ها باید مطابق سامانه رسمی باشد
قیمت دارو در همه داروخانه ها باید مطابق سامانه رسمی باشد
قیمت دارو در همه داروخانه ها باید مطابق سامانه رسمی باشد
اسامی ابر بدهکاران بانکی اعلام شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 مهر 1404 ساعت 18:402025-10-14اقتصادي

ایجاد سامانه بانکی برای دور زدن تحریم دارو


برای جلوگیری از کمبود و گرانی در حوزه دارو بعد از بازگشت تحریم ها هشدار داد ایجاد یک کانال بانکی استثنایی برای تأمین کالاهای سلامت محور ضروری است- محمد رشید ابرناک - رییس کمیسیون تخصصی تجهیزات پزشکی اتاق اصناف ایران پیشنهاد داد: ایجاد سامانه بانکی برای دور زدن تحریم دارو برای جلوگیری از کمبود و گرانی در حوزه دارو بعد از بازگشت تحریم ها هشدار داد ایجاد یک کانال بانکی استثنایی برای تأمین کالاهای سلامت محور ضروری است- محمد رشید ابرناک    عصر ایران- با بازگشت تحریم ها به دلیل فعال شدن مکانیزم ماشه، رییس کمیسیون تخصصی تجهیزات پزشکی اتاق اصناف ایران نسبت به بروز کمبود و گرانی در این حوزه هشدار داد و خواستار ایجاد یک کانال بانکی استثنایی از سوی دولت برای تأمین کالاهای سلامت محور شد.

    محمدرشید ابرناک در گفت و گو  با عصر ایران در پاسخ به سوالی در مورد تأثیر تحریم های وابسته به مکانیسم ماشه بر محصولات پزشکی و دارو گفت: به رغم اینکه دارو و تجهیزات پزشکی اصولاً از شمول تحریم ها خارج هستند، مشکل اصلی در جابه جایی پول و قطع شدن اتصالات بانکی بین المللی نهفته است.

در حال حاضر شرکت ها با استفاده از سازوکارهای تجارت الکترونیک، مبادلات خود را انجام می دهند، اما با تحریم شدن سامانه های بانک مرکزی، این ارتباطات قطع شده و شرکت ها ن


برچسب ها: بازگشت تحریم ها - تحریم - اتاق اصناف ایران - تجهیزات پزشکی - بانکی - دور زدن تحریم - رییس کمیسیون
آخرین اخبار سرویس:

ایجاد سامانه بانکی برای دور زدن تحریم دارو

ایجاد سامانه بانکی برای دور زدن تحریم دارو