مطالب مرتبط:
نماینده نزدیک به زاکانی: اسنپ بک بد است اما تمدید قطعا بدتر بود/ ماشه پرصدا چکانده شد
ببینید | جمله شوکه کننده کارشناس سیاسی برنامه صداوسیما: خوشحالم که مکانیزم ماشه اکنون اجرا می شود
کارشناس صداوسیما: خوشحالم مکانیزم ماشه اکنون اجرا می شود!
کدام قطعنامه ها با مکانیزم ماشه مجددا علیه ایران فعال می شود؟
با فعال شدن مکانیزم ماشه، کدام تحریم های شورای امنیت علیه ایران باز می گردند؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 مهر 1404 ساعت 10:452025-09-27سياسي

مکانیزم های بدتر از ماشه هم داریم!


می شود مکانیزم ماشه و داستانش را از روزنه ای دیگر نگاه کرد.

روزنه ای که شاید به زوایای عمیق تری دید دارد.

- مهدی محمدی کلاسر_ در این دو روزِ گذشته، دو تصویر مرا به سوی خود کشیده و پرسش هایی مدام را برانگیختند: یکی، نمایشِ بریدنِ روبانِ و افتتاح نرده های پله اداره ای در یک شهر با حضور مدیران ارشد شهر، و دیگری، کلامِ بی ریای دختری تبریزی، که در آستانه ی مهرِ مدرسه، از خستگیِ بی سببش گفت و در پاسخِ پرسشِ خبرنگار که چه کرده اید که این سان خسته اید؟ با صداقتی که چون آتشی بر خرمنِ دروغ می افتد، پاسخ داد: هیچ کاری! مشکلِ ما همین است، و من می خوام به همین هیچ کاری ادامه بدم.

این دو صحنه، گویی دو رویِ یک سکه اند، سکه ای که در کوره ی روزمرگیِ ما گداخته شده و جز پوچی و فرسودگی ارمغانی ندارد.

این صحنه ها مرا به یادِ کلامِ آقای رییس حمهور، پزشکیان انداخت، که با طنزی گزنده، چون تیغی بر زخمِ جامعه کشید و گفت: حاضرم دستمزدِ کارمندان را بدهم و بگویم به اداره نیایید یعنی می گفت که جز جلسه چینی و بازدیدهای بیهوده، کاری از ما برنمی آید.

آری، این است حقیقتِ عریانِ روزگارِ ما: چرخه ای از هیچ، که در آن جلساتِ بی ثمر، گزارش های بی محتوا، و نمایش های بی فایده، چون زنجیری بر پایِ اراده مان بسته شده است.


برچسب ها: مکانیزم ماشه - مدیران ارشد - روزنه - مهدی محمدی - صحنه - پرسش - دیگر
آخرین اخبار سرویس:

مکانیزم های بدتر از ماشه هم داریم!

مکانیزم های بدتر از ماشه هم داریم!