مطالب مرتبط:
لاریجانی: واشنگتن و تل آویو از تروریسم علمی رونمایی کردند
لاریجانی: واشنگتن و تل آویو از تروریسم علمی رونمایی کردند
واشنگتن و تل آویو از تروریسم علمی رونمایی کردند
جواد لاریجانی: ایران توانمندی ساختن سلاح اتمی را دارد
فیلم/ جواد لاریجانی: ان پی تی واقعا درپیتیست و به هیچ دردی نمی خورد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 18 مهر 1404 ساعت 13:102025-10-10سياسي

جواد لاریجانی: واشنگتن و تل آویو از تروریسم علمی رونمایی کردند


محمدجواد لاریجانی رییس پژوهشگاه دانش های بنیادی گفت: دشمن به دنبال انحصارگرایی علمی است، شهید طهرانچی و شهید فقهی که در خصوص پرتودرمانی کار می کرد به شهادت رساندند، - به گزارش جماران؛ رییس پژوهشگاه دانش های بنیادی می گوید: امروز با پدیده ای بنام تروریسم علمی مواجه شده ایم؛ البته قبلا هم با ترور شهدایی از جمله شهید علیمحمدی شاهد چنین رویه ای بودیم اما واشنگتن و تل آویو که قبلا این اقدامات را مخفیانه انجام می دادند، در سالهای اخیر از آن به عنوان یک مدل تروریستی رونمایی کرده اند.

محمدجواد لاریجانی در همایش بین المللی خیزش فرزانگان در برابر خردکشی که با حضور دانشمندان بین المللی از کشورهای روسیه، استرالیا، لبنان، ایتالیا و یمن در محل پژوهشگاه دانش های بنیادی برگزار شد، افزود: دشمن به دنبال انحصارگرایی علمی است، شهید طهرانچی و شهید فقهی که در خصوص پرتودرمانی کار می کرد به شهادت رساندند، آیا اینان بمب می ساختند؟ خیر.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی 12 روزه گفت: در جنگ 12 روزه، عینیت شکل گیری تروریسم علمی روشن شد، در این جنگ دانشمندان بزرگی را وقتی در میان خانواده خود بودند ترور کردند.

آن هم به بهانه واهی ساختن بمب؛ در حالی که در ایران بر اساس فتوای رهبر انقلاب ساختن بمب هسته ای حرام است.


برچسب ها: پژوهشگاه دانش های بنیادی - محمدجواد لاریجانی - لاریجانی - پژوهشگاه - شهید - بین المللی - دانش
آخرین اخبار سرویس:

جواد لاریجانی: واشنگتن و تل آویو از تروریسم علمی رونمایی کردند

جواد لاریجانی: واشنگتن و تل آویو از تروریسم علمی رونمایی کردند