مطالب مرتبط:
معایب استفاده از روروک برای کودکان
تحول نوین در استفاده از بقایای کشاورزی برای تولید خوراک دام
حکله شریعتمداری به باهنر به خاطر استفاده از واژه حجاب اجباری – سلام نو
ببینید| آمار باورنکردنی از تعداد تراکنش های روستایی/ چه تعداد روستایی از خدمات پست بانک استفاده می کنند؟
معایب استفاده از روروک برای کودکان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 مهر 1404 ساعت 16:552025-10-06اقتصادي

تأکید بر استفاده صنایع از پساب به عنوان منبع پایدار آب


مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: سالانه یک میلیارد و 810 میلیون مترمکعب پساب در کشور تولید می شود که می تواند به عنوان منبع آبی پایدار، - مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: سالانه یک میلیارد و 810 میلیون مترمکعب پساب در کشور تولید می شود که می تواند به عنوان منبع آبی پایدار، چرخه تولید صنایع را تضمین کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ هاشم امینی در جریان بازدید از تاسیسات و طرح های آبفای استان اردبیل با بیان اینکه سالانه یک میلیارد و 810 میلیون مترمکعب پساب در کشور تولید می شود، گفت: پساب به عنوان یک منبع آبی پایدار، تداوم چرخه تولید صنایع را تضمین می کند و ضروری است بنا بر مفاد قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور، تمام صنایع از آب های نامتعارف از جمله پساب استفاده کنند.

وی با بیان اینکه تعداد انشعاب های فاضلاب در سطح کشور به رقم 9 میلیون و 430هزار رشته رسیده است، گفت: هم اکنون بیش از 57 درصد جمعیت کشور از طریق 4000 کیلومتر خطوط انتقال و 71هزار و 557 کیلومتر شبکه جمع آوری تحت پوشش شبکه جمع آوری فاضلاب قرار دارد.

بهره برداری از تصفیه خانه فاضلاب پارس آباد تا پایان آذر مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به ضرورت تسریع در تکمیل طرح ساخت تصفیه خانه فاضلاب پارس آباد در استان اردبیل گفت: این طرح که از سال 1383 آغاز شده


برچسب ها: شرکت مهندسی آب و فاضلاب - کشور - تولید - میلیون - پساب - پایدار - میلیارد
آخرین اخبار سرویس:

تأکید بر استفاده صنایع از پساب به عنوان منبع پایدار آب

تأکید بر استفاده صنایع از پساب به عنوان منبع پایدار آب