مطالب مرتبط:
نواختن زنگ جوانه ها در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
زنگ شکوفه ها در مدارس استان نواخته شد
نواخته شدن زنگ شکوفه ها در مدارس خوی
نواختن زنگ شکوفه ها در مدارس جوین
نواختن زنگ شکوفه ها در مدارس مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 1 مهر 1404 ساعت 08:002025-09-23اجتماعي

زنگ مدارس چه ساعتی باشد بهتر است؟


صبح به مدرسه فرستادن دانش آموزان یکی از سخت ترین کارهای اولیاست.

از طرف دیگر مهم ترین سرمایه یک کشور همین بچه هایی هستند که باید صبح ها از رختخواب آنها را بیرون کشید و به سوی کلاس درس روانه کرد.

- به گزارش تابناک به نقل از روزنامه همشهری؛ از چند هفته قبل مسئولان آموزش و پرورش،در خبرهای مختلف تاکید می کنند که در سال تحصیلی 1405 - 1404 مدارس از اول مهر و از ساعت 8 صبح باز می شوند.

چند روز پیش هم علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ساعت آغاز فعالیت مدارس و سال تحصیلی همچون مهرماه سال گذشته است، تاکید کرد که در صورت تغییر ساعت فعالیت مدارس، اطلاع رسانی لازم صورت می گیرد.

در ابتدای مهرماه گذشته 7:30 تا 8 صبح زمان شروع کلاس های متوسطه و ابتدایی بود اما نتیجه واحد همه آنها این می شد که دانش آموز سر ساعت 8 صبح پشت نیمکت نشسته باشد.

تجربه زیسته و قانونی آیا آموزش در ساعت 8 صبح تاثیر بیشتری دارد و در ساعت های دیگر مثلا 11 صبح کمتر تاثیر می گذارد؟ بچه ها دوست دارند دیرتر بیدار شوند و اولیا دوست دارند آنها را زودتر روانه مدرسه کنند تا خودشان بتوانند به کارهایشان برسند.

فعلا روی ساعت 8 صبح توافق شده است و این توافق مهم تر از تاثیر علمی آموزش صبحگاهی است.


برچسب ها: ساعت - آموزش و پرورش - فعالیت مدارس - مدارس - سال تحصیلی - وزارت آموزش و پرورش - دانش آموز
آخرین اخبار سرویس:

زنگ مدارس چه ساعتی باشد بهتر است؟

زنگ مدارس چه ساعتی باشد بهتر است؟