مطالب مرتبط:
کنایه هاآرتص به سخنرانی «پوج» و نمایش «مضحک» جنایتکار جنگی «نتانیاهو»: این «شعبده باز پیر و شکست خورده» فقط انزوای خودش و اسراییل را به نمایش گذشت
روسیه: کار متخصصان روسی در نیروگاه بوشهر در طول حملات آمریکا و اسراییل حتی یک دقیقه هم متوقف نشد
ببینید/ جزییات مجروح شدن پزشکیان در حملهٔ اسراییل
گروسی: عدم بازرسی آژانس اتمی از اسراییل، غیرمنصفانه است
جزییات مجروح شدن پزشکیان در حمله اسراییل به جلسه شورای عالی امنیت ملی + فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 مهر 1404 ساعت 16:002025-09-27بين الملل

شکست دیپلماتیک کامل اسراییل


به رسمیت شناختن کشور فلسطین، شکستی دیپلماتیک برای اسراییل است؛ زیرا از سوی متحدان سنتی آن صادر شده است و این نشان دهنده گسترش شکاف بین اسراییل و حامیان اروپایی آن است.

- به گزارش جماران، پیش از آغاز هشتادمین نشست سازمان ملل، بریتانیا، کانادا، استرالیا و پرتغال، هر کدام به طور جداگانه، کشور فلسطین را به رسمیت شناختند.

هفت کشور اروپایی دیگر نیز در طول جلسات سازمان ملل، به این اقدام مبادرت ورزیدند، که نیازمند مکث و تعمق در ورای این گام و پیامدهای آن است.

برای روشن شدن موضع در قبال این اعلام، یادآوری این نکته ضروری است که اسراییل یک پروژه غربی استعماری برای غارت منطقه و جلوگیری از استقلال و پیشرفت آن است.

بنابراین، امنیت، قدرت، رفاه و حفاظت از اسراییل، همچنان از اصول ثابت سیاست غرب در منطقه بوده و هست.

و هر کسی که در برابر اسراییل و اشغالگری مقاومت کند، از جمله گروه های سازمان آزادیبخش فلسطین گرفته تا جنبش های حماس و جهاد اسلامی، همواره به عنوان تروریست طبقه بندی می شود.

به گزارش الجزیره، مقاومت فلسطین از دیرباز نزد غرب و متحدانش در منطقه، تروریستی قلمداد شده است و این طبقه بندی هیچ ارتباطی با هفتم اکتبر ندارد.

راه حل دو دولتی از زمان اسلو 1993 و ابتکار عمل عربی 2002 در دستور کار منطقه قرار داشته است.


برچسب ها: اسراییل - کشور فلسطین - دیپلماتیک - سازمان - فلسطین - اروپایی - کشور
آخرین اخبار سرویس:

شکست دیپلماتیک کامل اسراییل

شکست دیپلماتیک کامل اسراییل