مطالب مرتبط:
با تدوین اطلس جامع قرآنی آموزش عالی، نهضت قرآنی در دانشگاه ها راه اندازی شود
افتتاح باشگاه آموزش موتورسواری در لاهیجان
توضیحات مدیر آموزش و پرورش در مورد فوت دانش آموز شیرازی
تصاویر/ غبارروبی و عطرافشانی حرم مطهر شهید گمنام مرکز آموزش زرهی نزاجا در شیراز
نخستین مرکز آموزش فنی و حرفه ای هیات امنایی در کردستان راه اندازی شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 مهر 1404 ساعت 14:102025-10-22سياسي

حکمرانی دیجیتال در آموزش عالی خود را به ما تحمیل می کند


حکمرانی دیجیتال در آموزش عالی خود را به ما تحمیل می کند و موقعی می توان با مخاطرات آن مقابله کرد که اخلاق و فرهنگ و اجتماع هم در آن دخیل شود.

- حکمرانی دیجیتال در آموزش عالی خود را به ما تحمیل می کند معاون فرهنگی وزارت علوم گفت: حکمرانی دیجیتال در آموزش عالی خود را به ما تحمیل می کند و موقعی می توان با مخاطرات آن مقابله کرد که اخلاق و فرهنگ و اجتماع هم در آن دخیل شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، وحید شالچی  در مراسم  اختتامیه همایش ملی حکمرانی آموزش عالی در عصر دیجیتال با اشاره به انقلاب چهارمی که به لحاظ فناوری درگیر آن شده ایم، گفت: این انقلاب دارای ویژگی هایی است که آن را از سایر انقلاب ها متمایز می کند، چرا که دارای سرعت و معنای عجیبی است و شتاب گسترده ای در جهان برای انطباق با این وضعیت شکل گرفته است.

شالچی افزود: ما در حوزه آموزش عالی در عصر حاضر به سرعت تحت تاثیر قرار گرفته ایم به طوریکه امکان دارد در سال آینده دانشگاه متفاوتی تاسیس شود.

ضمن اینکه دو سال اخیر هم در این زمینه متفاوت از همه ادوار گذشته بوده است، از جمله در فرم معلم و کلاس تفاوت کاملا محسوس بود.

وی با تاکید بر اینکه تحول دیجیتال صرفا یک ابزار نیست، بیان کرد: دیجیتالی شدن ابزار های متفاوتی برای پژوهش و تدریس در اختیار ما گذاشته که منطق جدیدی برای حکمرانی


برچسب ها: آموزش عالی - حکمرانی - دیجیتال - آموزش - عالی - معاون فرهنگی وزارت علوم - انقلاب
آخرین اخبار سرویس:

حکمرانی دیجیتال در آموزش عالی خود را به ما تحمیل می کند

حکمرانی دیجیتال در آموزش عالی خود را به ما تحمیل می کند