مطالب مرتبط:
کلیپ/ اجرای نمایش 18001 در پاسداشت 18 هزار شهید خراسان رضوی
اجلاسیه یادواره 18 هزار شهید خراسان رضوی
استاندار خراسان جنوبی:ترس دشمن از انسجام و روحیه ولایت مداری ماست+ تصویر
استاندار خراسان رضوی: تحقق اقتصاد دانش بنیان در مسیر توسعه استان ضروری است
نخستین بانوی شهردار خراسان رضوی در خواف مشغول به کار شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 11 مهر 1404 ساعت 15:102025-10-03سياسي

معرفی 18 هزار معلم قدرت و انسجام در کنگره 18 هزار شهید خراسان رضوی


کنگره 18 هزار شهید خراسان رضوی، 18 هزار معلم قدرت و انسجام را به ما معرفی می کند.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، آیت الله سید احمد علم الهدی در خطبه این هفته نمازجمعه که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به برگزاری کنگره 18 هزار شهید استان خراسان رضوی گفت: مشهد شهر شهادت است؛ از همان روزی که امام رضا (ع) در این خاک به شهادت رسیدند، اسم این شهر مشهد گذاشته شد.

  او با بیان اینکه شهیدان فداکار، مردانه و با مقاومت مسیر شهادت را طی و اسلام ما را در مقابل دشمن محافظت کردند، ابراز کرد: اسم این کنگره 18 هزار و یک شهید گذاشته شد، درحالی که شهدای خراسان رضوی 18 هزار نفر هستند؛ به این دلیل که هرکسی بداند بعد از 18 هزار نفر، شهید بعدی اوست.

  نماینده مردم خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه شهادت قسمت شدنی نیست، بلکه انتخاب کردنی است، تصریح کرد: ما بایستی توجه داشته باشیم در مسئله شهادت این مطرح نیست که جان بدهیم؛ بلکه شهادت یک مسیر و خط است که در آن دین، محور اصلی زندگی ماست.

  امام جمعه مشهد با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در مورد جایگاه خراسان افزود: اگر می توانستیم تاریخ انقلاب را بنویسیم و گذشته این مبارزه را ثبت کنیم، متوجه خواهید شد که برکات خراسان و این حرم رضوی در انقلاب ما چقدر مؤثر بوده است.


برچسب ها: خراسان رضوی - خراسان - هزار - رضوی - آیت الله سید احمد علم الهدی - شهید - کنگره
آخرین اخبار سرویس:

معرفی 18 هزار معلم قدرت و انسجام در کنگره 18 هزار شهید خراسان رضوی

معرفی 18 هزار معلم قدرت و انسجام در کنگره 18 هزار شهید خراسان رضوی