مطالب مرتبط:
پایان مرمت یادمان علاءالدین در اندیکا
کارگاه سلامت روان در اندیکا؛ توانمندسازی جامعه در برابر بحران
انگلیس میزبان نشست 3 روزه بازسازی غزه
عکس| چمن ورزشگاه تراکتور بعد از بازسازی زرد شد!
این کشور ها هزینه بازسازی غزه را پرداخت می کنند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 مهر 1404 ساعت 20:402025-10-13فرهنگي

بازسازی بنای یاد بود بهمن علاالدین در شهرستان اندیکا


مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع ‎دستی خوزستان از پایان بازسازی بنای یادبود بهمن علاالدین در شهرستان اندیکا خبر داد.

- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع ‎دستی خوزستان از پایان بازسازی بنای یادبود بهمن علاالدین در شهرستان اندیکا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، محمد جوروند گفت: این بنا نمادی از فرهنگ و موسیقی منطقه است که حفظ آن برای نسل آینده ضرورت دارد.

وی با بیان این که بازسازی این بنا دو ماه به طول انجامید، اظهار داشت:  از آنجایی که بنای یادبود بهمن علاالدین به عنوان یکی از نماد های فرهنگی و هنری استان از اهمیت ویژه ای برخوردار است، روز گذشته در سال روز تولد این اسطوره موسیقیایی، با بازسازی یادبود وی تلاش کردیم هدیه ای به مردم خوزستان بدهیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع ‎دستی خوزستان با اشاره به اختصاص اعتباری در حدود 10 میلیارد ریال برای این طرح ادامه داد:  عملیات بازسازی با رعایت همه اصول فنی و معماری بنا انجام شده است و هدف آن علاوه بر استحکام بخشی، ارتقای کیفی و زیبایی شناسی این مکان فرهنگی بود.

جوروند خاطر نشان کرد: در این طرح، بازسازی کامل سازه و نمای بنا در دستورکار قرار گرفت و کف سازی، سنگ کاری و نورپردازی برای جلوه بخشی بیشتر به بنا در شب اجرا شده که امید است بر جذابی


برچسب ها: بازسازی - خوزستان - علاالدین - بنای یادبود - فرهنگ - یادبود - فرهنگی
آخرین اخبار سرویس:

بازسازی بنای یاد بود بهمن علاالدین در شهرستان اندیکا

بازسازی بنای یاد بود بهمن علاالدین در شهرستان اندیکا