مطالب مرتبط:
علت سفر معاون ترامپ به اراضی اشغالی
رفع تصرف 4800 مترمربع از اراضی کشاورزی در ایلخچی
معاون رییس جمهور آمریکا وارد اراضی اشغالی شد
اراضی نهضت ملی مسکن در دامغان به 2660 متقاضی واگذار شد
سردار مفخمی شهرستانی: یک هکتار از اراضی ملی در نوشهر آزادسازی شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 30 مهر 1404 ساعت 08:302025-10-22اقتصادي

قلع و قمع 6 مورد کاربری غیرمجاز در اراضی محمودآباد


6 مورد کاربری غیرمجاز در اراضی محمودآباد، قلع و قمع شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد از اجرای قلع و قمع 6 مورد تغییرکاربری غیرمجاز شامل یک مورد حکم قضایی تبصره 3 و 5 مورد تبصره 2 ماده 10 تغییر کاربری های غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.

سیدحسین اسلامی افزود: این 6 مورد قلع و قمع کاربری غیرمجاز به مساحت 2850 متر مربع از اراضی کشاورزی بود که به صورت غیرقانونی تغییر کاربری داده شده بودند.

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد تصریح کرد: این تعداد شامل یک مورد احکام تبصره 3 به مساحت 100 مترمربع و 5 مورد تبصره 2 ماده 10 به مساحت 2750 مترمربع که همگی به صورت بنای نیمه کاره، تفکیک و دیوارکشی در اراضی کشاورزی روستا های بخش مرکزی شهرستان محمودآباد بودند که بنا به دستور دادستان و با همکاری ضابطین قضایی نیروی انتظامی و اکیپ صیانت از بستر تولید مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان به اجرا در آمده است.

اسلامی ضمن اشاره به اینکه حفظ کاربری و صیانت از بستر تولید، خط قرمز قانون و جهاد کشاورزی مجری قانون است ادامه داد: هرگونه تغییر کاربری های غیر مجاز در اراضی زراعی و باغی جرم بوده و برخورد قانونی با آنها صورت خواهد گرفت.


برچسب ها: محمودآباد - کاربری - غیرمجاز - شهرستان محمودآباد - مورد - قلع و قمع - کشاورزی
آخرین اخبار سرویس:

قلع و قمع 6 مورد کاربری غیرمجاز در اراضی محمودآباد

قلع و قمع 6 مورد کاربری غیرمجاز در اراضی محمودآباد