مطالب مرتبط:
اعتراضات گسترده در شهرهای ایتالیا همزمان با بازی تیم ملی؛ مردم خواهان حذف رژیم صهیونیستی از فوتبال جهان خبرگزاری ورزش ایران
ویدیو| بیرانوند: سرمربی روسیه، تیم خودش چه کار کرد؟/ شجاع در جام جهانی هم بازی می کند/ قول صعود می دهم!
بیرانوند: رسانه ها بین مردم و تیم ملی فاصله می اندازند!
بیرانوند: رسانه ها بین مردم و تیم ملی فاصله می اندازند!/ انتقاد کارشناسان روس؟ ما فقط تعریف شنیدیم!
بیرانوند: بعضی ها نمی خواهند مردم تیم ملی را دوست داشته باشند!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 مهر 1404 ساعت 17:452025-10-15ورزشي

بیرانوند: نباید با احساسات مردم بازی کنیم


دروازه بان تیم ملی فوتبال با بیان این که ما کیفیت خیلی خوبی داریم و اصلا متوجه نمی شوم چرا مردم از تیم ملی رضایت ندارند، گفت: قول می دهم تیم ملی در جام جهانی از گروهش صعود کند.

- به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ علیرضا بیرانوند در رابطه با برگزاری دو بازی تیم ملی فوتبال ایران مقابل روسیه و تانزانیا اظهار داشت: خدا را شکر دو بازی خوب انجام دادیم، به خصوص دیدار با روسیه که محک خیلی جدی برای ما بود و بازی با روسیه شبیه ساز افتتاحیه جام جهانی برای بازیکنان ایران بود.

او ادامه داد: استادیومی که در آن مقابل روسیه قرار گرفتیم، 55 هزار نفر گنجایش داشت و تقریباً همه صندلی ها پُر شده بود.

نوع برگزاری این بازی به طوری بود که ما حس کردیم اولین بازی جام جهانی را انجام می دهیم.

روسیه همیشه به عنوان تیم های اول به جام جهانی صعود می کرد و دیدار با روسیه باعث شد که ما در دیدار دوم مقابل تانزانیا به پیروزی برسیم.

بیرانوند تصریح کرد: ما انتقادی از سمت کارشناس روسی ندیدیم و این صحبت ها از سمت رسانه ها مطرح می شود! هرچه که شنیدیم و خواندیم، تعریف و تمجید از تیم ملی بود.

او در پاسخ به این سوال که سرمربی روسیه در نشست خبری بعد از بازی با ایران عنوان کرده بود که تاکتیک ایران پرتاب اوت دستی بوده و کرنر، گفت: مگر روسیه چند موقعیت داشت که سرمربی اش اینگونه صح


برچسب ها: جام جهانی - روسیه - بازی - تیم ملی - تیم ملی فوتبال - جهانی - تیم ملی فوتبال ایران
آخرین اخبار سرویس:

بیرانوند: نباید با احساسات مردم بازی کنیم

بیرانوند: نباید با احساسات مردم بازی کنیم