مطالب مرتبط:
توییت مهم عراقچی درباره قطعنامه 2231
عراقچی: قطعنامه 2231 در 18 اکتبر 2025 منقضی خواهد شد
عراقچی: بازگرداندن قطعنامه های خاتمه یافته ذیل قطعنامه 2231 مردود است
عراقچی: قطعنامه 2231 در روز 26مهر منقضی می شود
عراقچی: قطعنامه 2231 در روز 26 مهر منقضی خواهد شد/ تحریم های لغو شده نمی توانند دوباره اعمال شوند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 مهر 1404 ساعت 08:252025-09-28بين الملل

توییت مهم عراقچی درباره قطعنامه 2231


سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در واکنش به رویدادهای شب گذشته در شورای امنیت اعلام کرد: قطعنامه 2231 در روز 26مهر منقضی خواهد شد و تحریم های لغو شده نمی توانند دوباره اعمال شوند.

- به گزارش تابناک، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به رویدادهای شب گذشته در شورای امنیت نوشت: در سخنرانی دیروز خود در برابر شورای امنیت سازمان ملل، تشریح کردم که چگونه ایالات متحده به دیپلماسی خیانت کرد، و چگونه سه کشور اروپایی آن را به خاک سپردند.

همه آنچه که در نیویورک گذشت، گواهی می دهد که شکست گفت وگوها اتفاقی نبوده است.

رد دیپلماسی از سوی آمریکا و سه کشور اروپایی اقدامی عمدی بود که بر این اشتباه محاسبه استوار شده است: حق با زورگویان است و مردم ایران زیر فشار زورگویی ها تسلیم خواهند شد! اصرار بر این فرضیات نادرست، بحران غیرضروری فعلی را حل نخواهد کرد.

در سخنان دیروز خود تأکید کردم که سه کشور اروپایی به تعهداتشان طبق برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) و قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل عمل نکرده اند و بنابراین هیچ حقی برای ادعای کنونی خود ندارند.

استناد آن ها به سازوکار موسوم به اسنپ بک جز سوءاستفاده آشکار از روندهای قانونی نیست.


برچسب ها: شورای امنیت - وزیر امور خارجه - سه کشور اروپایی - سید عباس عراقچی - عباس عراقچی - قطعنامه 2231 - امور خارجه
آخرین اخبار سرویس:

توییت مهم عراقچی درباره قطعنامه 2231

توییت مهم عراقچی درباره قطعنامه 2231