مطالب مرتبط:
سخنگوی اورژانس تهران: خطوط مزاحمان تلفنی مسدود می شود
اورژانس تهران سازوکار مسدودسازی خطوط مزاحم تلفنی
قوانین حوزه سرمایه گذاری بخش گردشگری نیازمند بازنگری و اصلاح است
بهبود بهره وری منابع عمومی با تقویت نقش خزانه داری در بازار بین بانکی
قوانین حوزه سرمایه گذاری بخش گردشگری نیازمند بازنگری و اصلاح است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 مهر 1404 ساعت 08:252025-10-13سياسي

بازنگری برخی خطوط BRT تهران/ لزوم تقویت ناوگان اتوبوس های تندرو


دبیر شورای عالی ترافیک کشور از بازنگری و اصلاح برخی خطوط اتوبوس های تندرو (BRT) در تهران خبر داد و گفت: برخی از این خطوط به درستی تعریف نشده و شهرداری در حال جمع آوری و اصلاح آن هاست.

- دبیر شورای عالی ترافیک کشور اعلام کرد بازنگری برخی خطوط BRT تهران/ لزوم تقویت ناوگان اتوبوس های تندرو دبیر شورای عالی ترافیک کشور از بازنگری و اصلاح برخی خطوط اتوبوس های تندرو (BRT) در تهران خبر داد و گفت: برخی از این خطوط به درستی تعریف نشده و شهرداری در حال جمع آوری و اصلاح آن هاست.

سیدمجتبی شفیعی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت خطوط BRT در کلان شهرهای کشور اظهار کرد: سامانه اتوبوس های تندرو یکی از موفق ترین مدل های حمل ونقل عمومی در دنیاست و همچنان پس از گذشت دو دهه، در مراجع و مقالات علمی به آن پرداخته می شود؛ زیرا منافع آن عموما بیشتر از سه برابر هزینه هایش است.

وی افزود: با وجود آنکه BRT در تهران و دیگر کلان شهرها نسبت به استاندارد جهانی ضعف هایی دارد؛ اما همچنان سامانه ای کارآمد محسوب می شود.

البته برخی از خطوط در تهران به اشتباه طراحی شده اند و باید اصلاح یا حذف شوند، چرا که در بعضی مسیرها و ایستگاه ها تقاضای کافی وجود نداشته است.


برچسب ها: شورای عالی ترافیک کشور - شورای عالی ترافیک - اتوبوس - شورای عالی - خطوط - بازنگری - ناوگان اتوبوس
آخرین اخبار سرویس:

بازنگری برخی خطوط BRT تهران/ لزوم تقویت ناوگان اتوبوس های تندرو

بازنگری برخی خطوط BRT تهران/ لزوم تقویت ناوگان اتوبوس های تندرو