مطالب مرتبط:
ادعای جدید ترامپ: حماس با خلع سلاح موافقت کرده است!
ادعای جدید ترامپ: حماس با خلع سلاح موافقت کرده است!
ترامپ: «حماس خود را خلع سلاح خواهد کرد وگرنه، ما این کار را خواهیم کرد»
تحریم 381 روزه سوار شدن اتوبوس در جنبش ضد تعبیض نژادی / یک میلیون کیلومتر سفر برای انجام 200 سخنرانی / دیدار با گاندی و خلع سلاح محافظان
فوری/حماس خلع سلاح را پذیرفت!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 مهر 1404 ساعت 23:502025-10-14بين الملل

گروه های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده اند


معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد که گروه های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده اند و تهدید به خلع سلاح با زور را نمی پذیرند.

- جهاد اسلامی فلسطین: گروه های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده اند معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد که گروه های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده اند و تهدید به خلع سلاح با زور را نمی پذیرند.

به گزارش ایسنا، محمد الهندی ، معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی روز سه شنبه در گفت وگو با الجزیره ضمن رد هرگونه بند مخفی در توافق آتش بس، تاکید کرد که این جنبش به شایعات رژیم اشغالگر توجهی نخواهد کرد.

الهندی در این باره گفت: هیچ بند سری در توافق آتش بس وجود ندارد و ما به شایعات اشغالگران توجهی نمی کنیم.

وی با بیان اینکه تلاش های اشغالگران برای ایجاد مانع به منظور شانه خالی کردن از اجرای توافق، قابل پیش بینی بود، افزود: تلاش های اشغالگران برای ایجاد مانع به منظور شانه خالی کردن از اجرای توافق، قابل پیش بینی بود.

معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین همچنین به نبود ناظران بین المللی در غزه اشاره کرد و گفت: هیچ نیروی بین المللی در میدان برای نظارت بر آتش بس در غزه وجود ندارد.

محمد الهندی در بخش دیگری از اظهارات خود، بر شکست بنیامین نتانیاهو ، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در دستیابی به پیروزی مطلق تا


برچسب ها: گروه های مقاومت - جهاد اسلامی فلسطین - خلع سلاح - جنبش جهاد اسلامی - جنبش جهاد اسلامی فلسطین - جهاد اسلامی - اشغالگر
آخرین اخبار سرویس:

گروه های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده اند

گروه های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده اند