مطالب مرتبط:
تداوم آلودگی هوا در خوزستان/ چهار شهر در وضعیت قرمز
خبر داغ از وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات شنبه 19 مهر 1404 به علت آلودگی هوا
خبر داغ از وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات شنبه 19 مهر 1404 به علت آلودگی هوا
بهترین راه در امان ماندن از آلودگی هوا
آلودگی هوا تا دو ماه دیگر در این استان ادامه دارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 مهر 1404 ساعت 07:402025-10-09اجتماعي

هفدهمین روز متوالی آلودگی هوا در اصفهان


در هفدهمین روز متوالی آلودگی هوا در اصفهان، شهرقهجاورستان برمدار بنفش آلودگی است.

- ، شهرقهجاورستان برمدار بنفش آلودگی است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان ؛ شاخص کیفیت هوای کلان شهر اصفهان بر اساس داده های 14 ایستگاه سنجش فعال در 24 ساعت منتهی به هفت صبح روز پنج شنبه هفدهم مهر با میانگین 134 AQI برای هفدهمین روز پیاپی در وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه های حساس است.

بر اساس داده های سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان محیط زیست (منطقه اصفهان) شاخص هوای این کلان شهر امروز در شهرقهجاورستان با 229 IAQI بسیار ناسالم و بر مدار بنفش آلودگی است.

همچنین شاخص هوای اصفهان در ایستگاه های کاوه با 151، کردآباد 169، فرشادی 151، رهنان 160، دانشگاه صنعتی 153، خرازی با 152، 25 آبان و پروین 154 همچنین شهرخمینی شهر با 159 AOI در وضعیت قابل قبول است.

امروز همچنین شاخص هوا در ایستگاه های پارک زمزم با 119، فیض با 118، زینبیه با 112 وشهر زرین شهر با 114 AOI در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس، اما این شاخص در ایستگاه های بیمارستان صاحب الزمان شهرضا با 56، رودکی 87، هزار جریب با 87، سپاهان شهر با 89 و شهر های شاهین شهر با 83، کاشان 79، مبارکه با 95 ونجف آباد با 91 AOI در وضعیت قابل قبول و به رنگ زرد است.


برچسب ها: اصفهان - آلودگی - ناسالم برای گروه های حساس - شاخص هوا - ایستگاه - آلودگی هوا - شاخص
آخرین اخبار سرویس:

هفدهمین روز متوالی آلودگی هوا در اصفهان

هفدهمین روز متوالی آلودگی هوا در اصفهان