مطالب مرتبط:
صبحانه خبری، 19 مهر 1404؛ از واکنش خبرگزاری فارس به شایعه ترور سردار قآانی تا طرح سه فوریتی مجلس برای جلوگیری از اجرای سی. اف. تی و واکنش قائم مقام وزیر کشور به اقدام دو دانشجوی عراقی در همدان
ذوالنوری: طرح سه فوریتی جلوگیری از اجرای CFT در دست بررسی است
تهیه طرح سه فوریتی در مجلس برای جلوگیری از اجرای CFT/ ذوالنوری: طراح طرح مالک شریعتی است!
اجرای طرح مهر درمان برای بیماران در بیضا
اجرای 40 همت پروژه با حمایت بخش خصوصی در استان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 مهر 1404 ساعت 09:302025-10-11اجتماعي

اجرای طرح بارقه در استان همدان


در راستای طرح کشوری حفظ جزء سی و آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن کریم، طرح بارقه با محوریت دارالقرآن های استان همدان اجرا خواهد شد.

- در راستای طرح کشوری حفظ جزء سی و آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن کریم، طرح بارقه با محوریت دارالقرآن های استان همدان اجرا خواهد شد.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما استان همدان ، مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: در آموزش و پرورش استان همدان، توجه به قرآن به عنوان محور تربیت معنوی مورد تأکید جدی قرار دارد و تلاش می شود با تقویت برنامه های قرآنی، زمینه انس بیشتر دانش آموزان با کلام وحی فراهم شود.

رسول شیدایی افزود: اعتقاد داریم که آموزش صحیح روخوانی قرآن، مقدمه ای برای فهم، تدبر و عمل به آموزه های الهی است و نقش مهمی در رشد متوازن شخصیت دانش آموزان ایفا می کند.

او تأکید کرد: با اجرای آزمایشی طرح بارقه که در سال قبل با پوشش 50 کلاس دوره ابتدایی و 3 هزار دانش آموز اجرا شد، طرح روخوانی و روانخوانی همزمان با حفظ جزء سی در 700 کلاس درس و با پوشش 20 هزار دانش آموز اجرا شده و مدیران دارالقرآن ها با همکاری و همیاری معاونت ابتدایی مناطق و با حضور مربیان دارالقرآن ها به رصد این مدارس پرداخته و به عنوان راهبر به مدارس سرکشی خواهند کرد.


برچسب ها: استان همدان - آموزش و پرورش استان - همدان - استان - قرآن - دانش آموز - آموزش
آخرین اخبار سرویس:

اجرای طرح بارقه در استان همدان

اجرای طرح بارقه در استان همدان