مطالب مرتبط:
دستگیری سارق حرفه ای طلاجات زنان مسن در گلپایگان
دستگیری بازیگر تئاتر به اتهام سرقت از ورزشکاران
دستگیری شکارچیان متخلف در شهرستان نقده
دستگیری عاملان رعب و وحشت در خیابان کارگر
دستگیری عاملان رعب و وحشت در خیابان کارگر تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 11 مهر 1404 ساعت 12:302025-10-03حوادث

دستگیری سارق سیم و کابل در شاهرود


فرمانده انتظامی استان سمنان از دستگیری سارق حرفه ای و سابقه دار سیم و کابل برق، با اعتراف به 30 فقره سرقت خبر داد.

- فرمانده انتظامی استان سمنان از دستگیری سارق حرفه ای و سابقه دار سیم و کابل برق، با اعتراف به 30 فقره سرقت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مرکز سمنان   ، سردار سیدموسی حسینی گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت سیم و کابل در شهرستان شاهرود، تیم ماموران انتظامی و پلیس های تخصصی، اقدامات خاص پلیسی خود را آغاز کردند.

وی با اشاره به سرنخ های به دست آمده از صحنه های سرقت، افزود:  با این سرنخ ها سارق سابقه دار و حرفه ای شناسایی و  در اقدامی غافلگیرانه در مخفیگاه خود دستگیر شد.

متهم در تحقیقات فنی ماموران به 30 فقره سرقت سیم و کابل برق اقرار کرد و پرونده در این رابطه تکمیل و سارق به مراجع قضایی معرفی شد.


برچسب ها: سیم و کابل - فرمانده انتظامی استان - دستگیری سارق حرفه ای - دستگیری سارق - فرمانده انتظامی - سابقه دار - دستگیر
آخرین اخبار سرویس:

دستگیری سارق سیم و کابل در شاهرود

دستگیری سارق سیم و کابل در شاهرود