مطالب مرتبط:
پرسپولیس در انتظار چراغ سبز برای افزایش سرمایه
قصه های نان و نمک(39)/ چراغ قرمزی که نمی خواستم سبز شود
چراغ سبز یوفا به بارسلونا برای بازی در خارج از خاک اسپانیا
عکس/ تغییر چهره هیمیانگ سریال امپراتور باد ها در 51 سالگی
اینستاگرام شمع 15 سالگی خود را فوت کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 مهر 1404 ساعت 11:302025-10-07اجتماعي

چراغ سبز پلیس به گواهینامه موتورسیکلت از 16 سالگی


رییس پلیس راهور فراجا با اشاره به طرح بازتسجیل موتورسیکلت ها گفت: در حال حاضر این طرح در مرحله خوداظهاری قرار دارد و پس از پایان این مرحله، - به گزارش تابناک به نقل از تسنیم؛ سردار تیمور حسینی، رییس پلیس راهور فراجا، با حضور در مرکز 197 پلیس، ضمن گفت و گو با مردم و بررسی مشکلات آنان، از آغاز آزمایشی سامانه رسیدگی غیرحضوری به اعتراضات جرایم رانندگی خبر داد و اظهار کرد: امروز تعداد زیادی از مردم برای طرح موضوعات مختلف از جمله اعتراض به جرایم رانندگی و مشکلات مربوط به شماره گذاری به مرکز 197 مراجعه کردند که نشان از اعتماد عمومی به پلیس و کارکرد این مرکز دارد.

ی رییس پلیس راهور فراجا با اشاره به راه اندازی سامانه جدید برای رسیدگی غیرحضوری به اعتراضات گفت: این سامانه به صورت آزمایشی آغاز به کار کرده است و افرادی که نسبت به جرایم رانندگی خود اعتراض دارند، باید از طریق سامانه سخا مراجعه کرده و بر اساس آیتم هایی که در سامانه مشخص شده، موضوع اعتراض خود را ثبت کنند.

وی افزود: از آنجا که این طرح به صورت آزمایشی آغاز شده، طبیعتاً در مراحل اولیه با آزمون و خطا هایی همراه است تا بتواند به پایداری کامل برسد.

کمتر از سه تا چهار روز از آغاز اجرای این طرح گذشته و هنوز بسیاری از مردم از وجود این امکان مطلع نیستند، اما به مرور زمان اطلاع رسانی گ


برچسب ها: رییس پلیس راهور - جرایم رانندگی - پلیس راهور - رییس پلیس - پلیس - اعتراض - سامانه
آخرین اخبار سرویس:

چراغ سبز پلیس به گواهینامه موتورسیکلت از 16 سالگی

چراغ سبز پلیس به گواهینامه موتورسیکلت از 16 سالگی