مطالب مرتبط:
رفع تصرف بیش از یک هکتار از اراضی ملی در شهرستان اشنویه
اجرای شبکه آبیاری داخل مزارع در 20 هزار هکتار اراضی اردبیل
بابایی: 425 سند مالکیت برای 13 هزار هکتار اراضی پارس جنوبی صادر شد
5000 هکتار اراضی منطقه پارس جنوبی دارای سند مالکیت شدند
صادرات 46 هزار تن محصولات کشاورزی استان بوشهر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 11 مهر 1404 ساعت 10:102025-10-03اقتصادي

تغییر کاربری 841 هکتار اراضی کشاورزی بوشهر


مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: از مجموع 867 هکتار اراضی کشاورزی که از ابتدای سال تاکنون در استان تغییر کاربری شده، 841 هکتار آن با هدف ساخت نیروگاه تولید برق خورشیدی است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر ؛ احمد مشایخی بیان کرد: در شش ماه نخست امسال 32 درخواست تغییر کاربری اراضی در استان ثبت شد که 29 مورد آن به منظور ساخت مزرعه نیروگاه خورشیدی است.

وی اضافه کرد: مابقی درخواست های ثبت شده با هدف ساخت دو مورد مجتمع خدمات رفاهی، یک مورد کارگاه تولید انواع جعبه و محفظه پلاستیکی و یک مورد نیز مزرعه پرورش میگو است.

مشایخی ادامه داد: همچنین شش ماهه نخست سال 418 مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی به مساحت 70.

9 هکتار در استان بوشهر شناسایی شد که بر اساس تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، 13 مورد از آن اعمال قانون و قلع و قمع شدند و به مابقی نیز با هدف برطرف کردن ایرادات قانونی تذکر کتبی در قالب اخطاریه از سوی این نهاد با همکاری دستگاه های مربوط صادر شد.

وی گفت: بیشترین تغییر کاربری غیر مجاز زمین در شهرستان دشتستان با 180 قطعه و بالاترین مساحت نیز مربوط به شهرستان دیلم با مجموع 40 هکتار در ده قطعه است.


برچسب ها: تغییر کاربری - کاربری - اراضی - اراضی کشاورزی - تغییر کاربری غیرمجاز اراضی - مورد - کاربری اراضی
آخرین اخبار سرویس:

تغییر کاربری 841 هکتار اراضی کشاورزی بوشهر

تغییر کاربری 841 هکتار اراضی کشاورزی بوشهر