مطالب مرتبط:
واکنش سخنگوی دولت به شایعه بازگشت گشت ارشاد: آزموده را آزمودن خطاست
از بازگشت گشت های ارشاد اطلاع نداشتم + ویدئو | نکته ای درباره «بدن نمایی»
ببینید | واکنش سخنگوی دولت به آمادگی ترامپ برای مذاکره با ایران
واکنش سخنگوی دولت به افزایش قیمت بنزین: نمی توانیم از واقعیت ها چشم پوشی کنیم
واکنش سخنگوی دولت به خبر افزایش قیمت بنزین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 مهر 1404 ساعت 13:452025-10-15سياسي

واکنش سخنگوی دولت به شایعه بازگشت گشت ارشاد


کمک کنید و بگویید ما چه کنیم که به یک جامعه متعادل برسیم؛ به هر حال بخشی از مردم ما هم افراد مذهبی هستند، باید چه کنیم که از هر دو طرف به آزادی های فردی احترام بگذاریم.

- سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز هیات دولت به شایعه بازگشت ون های گشت ارشاد واکنش نشان داد.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ فاطمه مهاجرانی در پاسخ به خبرنگاران در مورد شایعه بازگشت گشت های ارشاد گفت: ما مثل هر زمان دیگری به انسجام داخلی نیاز داریم، در این مسیر حتما مردم همراهی خواهند کرد.

موضوعات اساسی که امروز به آن می پردازیم مربوط به حوزه معیشت و زیست وی گفت: نکاتی را برخی فعالان فرهنگی مطرح کرده اند و از برخی صحنه ها که اصطلاحا به آن بدن نمایی گفته می شود دلخوری هایی داشتند، این موضوع برای هیچ فردی که در حکومت اسلامی، در دولت اسلامی و در جامعه اسلامی فعالیت می کند پذیرفته نیست، ولی یقینا راهش را از جنس معمول نمی دانیم، راهش این نیست که تجربه را دوباره تجربه کنیم، آزموده را آزمودن خطاست.

سخنگوی دولت به خبرنگاران گفت: کمک کنید و بگویید ما چه کنیم که به یک جامعه متعادل برسیم؛ به هر حال بخشی از مردم ما هم افراد مذهبی هستند، باید چه کنیم که از هر دو طرف به آزادی های فردی احترام بگذاریم.


برچسب ها: سخنگوی دولت - بازگشت - اسلامی - گشت ارشاد - دولت - شایعه - ارشاد
آخرین اخبار سرویس:

واکنش سخنگوی دولت به شایعه بازگشت گشت ارشاد

واکنش سخنگوی دولت به شایعه بازگشت گشت ارشاد