مطالب مرتبط:
157 مددجوی زیرپوشش بهزیستی چهارمحال و بختیاری صاحب خانه شدند
سردار فدوی: در جنگ 12 روزه، دنیای استکبار علیه ما صف آرایی کرد/ اگر به تکلیف خود عمل کنیم هیچ گاه دشمن دچار اشتباه محاسباتی نمی شود/ آمریکایی ها قبلاً بر اساس هزینه-فایده اقدام می کردند، اما اکنون تلاش می کنند بر اساس یک تکلیف نامشروع، به ایران ضربه بزنند
رفع مشکل پرداخت کمک هزینه اولاد بازنشستگان
شرایط دریافت کمک هزینه بارداری برای زنان شاغل
بیش از190 هزار معلول در خراسان رضوی زیر پوشش چتر حمایتی بهزیستی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 مهر 1404 ساعت 10:552025-09-30اقتصادي

98 مددجوی بهزیستی، منتظر کمک هزینه عمل کاشت حلزون


به دلیل تخصیص نیافتن اعتبارات، 98 مددجوی بهزیستی در خراسان رضوی، پشت نوبت دریافت کمک هزینه عمل کاشت حلزون هستند.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی به مناسبت روز جهانی ناشنوایان، گفت: تاکنون هنوز موفق به پرداخت هزینه های این مددجویان نشده ایم.

  نرگس ژیان عابد ادامه داد: پارسال 223 مددجوی کم شنوا تحت عمل کاشت حلزون قرار گرفتند که برای این منظور، شش میلیارد ریال کمک مالی توسط بهزیستی به آنان تعلق گرفت.

  او با اشاره به حمایت و ارائه خدمات متعدد به مددجویان ناشنوا و کم شنوا، اضافه کرد: هم اکنون 19 هزار و 746 پرونده افراد دارای اختلال شنوایی شامل کم شنوا و ناشنوا در استان زیر پوشش این اداره کل قرار دارند.

  این مسئول اظهار کرد: بهزیستی خراسان رضوی در نیمه نخست امسال، تعداد 696 سمعک به کم شنوایان تحت پوشش خود تحویل داده است و براساس هدف گذاری باید تا پایان سال، در مجموع هزار و 821 سمعک به کم شنوایان تحت پوشش تحویل داده شود.

  معاون توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرای برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در استان گفت: هم اینک 99 درصد از موالید استان از بدو تولد تحت غربالگری شنوایی قرار می گیرند.


برچسب ها: خراسان رضوی - بهزیستی خراسان رضوی - بهزیستی - کاشت حلزون - مددجوی بهزیستی - کم شنوا - خراسان
آخرین اخبار سرویس:

98 مددجوی بهزیستی، منتظر کمک هزینه عمل کاشت حلزون

98 مددجوی بهزیستی، منتظر کمک هزینه عمل کاشت حلزون