مطالب مرتبط:
سید احمد خاتمی: در جنگ 12 روزه 800 صهیونیست کشته شدند؛ 30 نفر از فرماندهان شان به جهنم رفتند
احمد خاتمی: در جنگ 12 روزه 800 صهیونیست کشته شدند؛ 30 نفر از فرماندهان شان به جهنم رفتند.
تبیین جنگ 12 روزه در شهر شمیل بندرعباس
روایت فرمانده سپاه بوشهر از نقش جامعه پزشکی در جنگ 12 روزه/ هر اتفاق بزرگی در کشور دست توانمند جوانان و بزرگان ایران است
انسجام ملت ایران از دستاورد های جنگ 12 روزه است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 مهر 1404 ساعت 10:002025-09-29سياسي

خاتمی: 800 صهیونیست در جنگ 12 روزه کشته شدند!


سید احمد خاتمی، عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: در جنگ 12 روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران، 800 صهیونیست کشته شدند، ولی این خبر سانسور می شود و حتی نمی گویند که 30 نفر از فرماندهان شان نیز به جهنم رفتند.

- آیت الله سید احمد خاتمی یکشنبه شب در آیین نخستین سالگرد شهید سید حسن نصرالله در شبستان امام (ره) حرم حضرت معصومه (س) با اشاره به شخصیت و جایگاه این شهید بزرگوار اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب از شهید حسن نصرالله تعبیر مجاهد کبیر کردند، گاه جهاد در حوزه یک شهر است، گاه در حوزه یک استان، گاه در حوزه یک کشور و گاهی هم در حوزه یک منطقه است، این مجاهد کبیر رهبر این جهاد بود.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ وی افزود: تعبیر دوم، پرچم دار مقاومت در منطقه است و تعبیر سوم، عالم با فضیلت دینی.

شهید نصرالله، علامه مصباح یزدی را 10 روز به لبنان دعوت کرد، بعد از اینکه ایشان از سفر برگشت، سوال کردم، سید حسن نصرالله را چگونه دیدید، علامه پاسخ داد، یقین دارم از یاران مخصوص امام زمان(عج) است.

رهبر کم نظیر حزب الله و ثروت اسلام خاتمی گفت: چهارمین تعبیر رهبری در خصوص سید حسن نصرالله، رهبر کم نظیر حزب الله و رهبر مدبر و سیاسی، پنجمین تعبیر نیز شخصیتی با عظمت است.


برچسب ها: سید احمد خاتمی - صهیونیست - نصرالله - حسن نصرالله - آیت الله سید احمد خاتمی - عضو مجلس خبرگان رهبری - احمد خاتمی
آخرین اخبار سرویس:

خاتمی: 800 صهیونیست در جنگ 12 روزه کشته شدند!

خاتمی: 800 صهیونیست در جنگ 12 روزه کشته شدند!