مطالب مرتبط:
فارس، قطب تولید گیاهان دارویی کشور
ببینید| نگاهی به کارخانه تولید خودروهای برقی ولوو در سوئد و بلژیک
کارخانه تولید چمن مصنوعی دنیای چمن
پیش بینی تولید بیش از یک میلیون و صد هزار تن چغندرقند بهاره
احیای پروژه تولید آلومینا در سراب
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 24 مهر 1404 ساعت 18:402025-10-16اقتصادي

تولید، دیگر تاب و توان هزینه اضافی را ندارد


وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه تولید، دیگر تاب و توان هزینه اضافی را ندارد، گفت: امروز هزینه های تولید به یکی از نگرانی های اصلی ما تبدیل شده است، - ایسنا/آذربایجان شرقی وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه تولید، دیگر تاب و توان هزینه اضافی را ندارد، گفت: امروز هزینه های تولید به یکی از نگرانی های اصلی ما تبدیل شده است، به ویژه در حوزه برق و گاز و از سوی دیگر، افزایش نرخ ارز مبنای گمرکی از 28 هزار و 500 تومان به 70 هزار تومان و حتی بالاتر، موجب رشد هزینه تأمین مواد اولیه شده است.

محمد اتابک عصر پنجشنبه 24 مهر در نشست جمع بندی سفر وزیر صمت و اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به آذربایجان شرقی با اشاره به خسارات ناشی از قطعی برق و ناترازی های انرژی در بخش تولید، گفت: بر اساس ماده 25 قانون کسب وکار، جبران خسارت ناشی از قطع برق برای واحدهای تولیدی پیش بینی شده، اما این قانون تاکنون به صورت عملیاتی اجرا نشده است، به همین دلیل، دولت با بسته ای حمایتی برای جبران خسارت تولیدکنندگان موافقت کرده است.

وی تصریح کرد: شخص رییس جمهور نیز با اجرای این بسته حمایتی موافقت کرده و آن را برای حمایت از تولیدکنندگان ابلاغ کرده اند، چرا که ناترازی انرژی در ماه های اخیر آسیب جدی به بخش تولید وارد کرده است.


برچسب ها: وزیر صنعت، معدن و تجارت - تولید - صنعت، معدن و تجارت - هزینه - آذربایجان شرقی - کمیسیون صنایع و معادن مجلس - کمیسیون صنایع و معادن
آخرین اخبار سرویس:

تولید، دیگر تاب و توان هزینه اضافی را ندارد

تولید، دیگر تاب و توان هزینه اضافی را ندارد