مطالب مرتبط:
ساخت 25 باب ساختمان پلیس راه در کشور
آغاز ساخت مخزن 5 میلیون لیتری ذخیره آب شرب در بردسکن
آغاز توزیع لوازم خانگی رایگان دولت در مناطق کم برخوردار
فوری/ عقب نشینی ارتش اسراییل رسما آغاز شد
آغاز رسمی اجرای آتش بس در غزه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 18 مهر 1404 ساعت 11:452025-10-10سياسي

آغاز ساخت ساختمان کلانتری بخش موگرمون لنده


 عملیات احداث ساختمان کلانتری بخش موگرمون در شهرستان لنده آغاز شد.

- .

به گزارش خبرگزاری خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، با اهدای زمین از سوی خانواده شهید آسوده درآخرین روز از هفته فراجا، کلنگ ساختمان کلانتری بخش موگرمون بر زمین زده شد.

 فرمانده انتظامی شهرستان لنده گفت: ساختمان کلانتری بخش موگرمون در زمینی به مساحت دو هزار مترمربع با زیربنای بیش از 520 متر ساخته می شود.

سید فیض الله جهان دیده با بیان اینکه اعتبار ساخت این ساختمان بیش از 210 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و سازمانی فراجا تأمین شده است افزود: امیدواریم ساختمان کلانتری بخش موگرمون در کمتر از شش ماه به بهره برداری برسدفرماندار شهرستان لنده هم در این آیین کلنگ زنیگفت: امنیت یکی از مؤلفه های قدرت ملی یک کشور است؛ لذا توجه به مباحث و زیرساخت های امنیتی یک امر لازم و ضروری است که هرچه هزینه کنیم سرمایه است.

سید محمد تقوی افزود: اقدام قابل تحسین خانواده معظم شهید آسودی در اهدای زمین به کلانتری بخش موگرمون یک اقدام حسنه و قابل تقدیر استو این امر حاکی از این است که همه خانواده های معظم شهدا همیشه با انفاق و جان و مالشان برای امنیت ایران اسلامی تلاش می کنند.


برچسب ها: ساختمان - ساخت - کلانتری - موگرمون - شهرستان لنده - شهرستان - خبرگزاری
آخرین اخبار سرویس:

آغاز ساخت ساختمان کلانتری بخش موگرمون لنده

آغاز ساخت ساختمان کلانتری بخش موگرمون لنده