مطالب مرتبط:
عراقچی: درباره هیچ موضوعی خارج از مسئله هسته ای با آمریکایی ها مذاکره ای نداشته ایم
عراقچی: از توقف نسل کشی در غزه حمایت می کنیم/ به تصمیم گروه های مقاومت احترام می گذاریم
کره شمالی موشک قاره پیمای جدید خود را با حضور مدودف به نمایش گذاشت؛ کیم آمریکا را تهدید هسته ای کرد؟/ عکس
طرح وزیر سابق انرژی آمریکا برای ایجاد کنسرسیوم هسته ای با حضور ایران و کشورهای منطقه
موشک جدید با قابلیت هدف گرفتن خاک آمریکا رونمایی شد | این قوی ترین سیستم تسلیحات استراتژیک هسته ای است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 مهر 1404 ساعت 22:202025-10-11بين الملل

عراقچی: به تصمیم گروه های مقاومت احترام می گذاریم / خارج از مسئله هسته ای با آمریکا یا هیچ طرف دیگری مذاکره ای نداشته ایم


«سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه امشب 19 مهر با حضور در برنامه «گفتگوی ویژه خبری» شبکه خبر به مجموعه ای از پرسش ها درباره تحولات روز پاسخ داد.

- به گزارش تابناک، وزیر امور خارجه در گفت وگوی ویژه خبری درباره آتش بس در غزه گفت: اینکه تحلیل ما نسبت به آینده چیست، یک بحث است و اینکه آنچه که فعلاً دارد اتفاق می افتد، بحث دیگری است.

ما همیشه از هر طرحی، هر اقدامی که منجر به توقف این جنایات علیه مردم غزه بشود، منجر به توقف این نسل کشی بشود، همیشه حمایت کرده ایم.

هیچ کسی نیست که البته حمایت نکند از اینکه این همه جنایت، این همه به هرحال نسل کشی و تخریبی که علیه غزه دارد صورت می گیرد، باید قطع شود.

از قطع این ها همه حمایت کرده اند و می کنند.

موضع جمهوری اسلامی هم همین بوده و همیشه ما در همه مجامع بین المللی، در روابط دوجانبه مان با کشورهای دیگر، در مذاکراتی که داشتیم، همیشه بر این تأکید کرده ایم که باید اقداماتی اتخاذ شود که جلوی این جنایتکاران گرفته شود.

وی ادامه داد: بنابراین هر طرحی که در این جهت باعث توقف جنایت بشود، از نظر ما، ما همیشه حامی بوده ایم و حمایت کرده ایم.

اما اینکه در آینده آیا این طرح چه اهدافی در نظر دارد و چه مراقبت هایی باید صورت بگیرد، طبیعی است که ما نظرات خود را گفته ایم.


برچسب ها: وزیر امور خارجه - امور خارجه - گفت وگوی ویژه خبری - حمایت - همیشه - گروه های مقاومت - نسل کشی
آخرین اخبار سرویس:

عراقچی: به تصمیم گروه های مقاومت احترام می گذاریم / خارج از مسئله هسته ای با آمریکا یا هیچ طرف دیگری مذاکره ای نداشته ایم

عراقچی: به تصمیم گروه های مقاومت احترام می گذاریم / خارج از مسئله هسته ای با آمریکا یا هیچ طرف دیگری مذاکره ای نداشته ایم