مطالب مرتبط:
میانگین قیمت یورو در بازار تهران امروز 134 هزار تومان
اظهارات عراقچی درباره سرنوشت توافق با گروسی با وجود فعال شدن اسنپ بک
حزب الله لبنان: فعال سازی «مکانیسم ماشه» تبانی آمریکا و اروپا علیه ایران را آشکار کرد
بیانیه حزب الله درباره فعال سازی مکانیسم ماشه علیه ایران
حزب الله: فعال سازی مکانیسم ماشه نشانگر تبانی بین آمریکا و تروییکای اروپایی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 مهر 1404 ساعت 14:302025-10-01اقتصادي

وجود 134 معدن فعال در لرستان


مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان گفت: از مجموع 195 معدن دارای پروانه بهره برداری معتبر در استان 134 واحد فعال و 61 معدن دیگر غیرفعال است.

- مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان گفت: از مجموع 195 معدن دارای پروانه بهره برداری معتبر در استان 134 واحد فعال و 61 معدن دیگر غیرفعال است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان با موضوع بررسی چالش های حوزه معادن اظهار داشت: تاکنون 18 نوع ماده معدنی در استان شناسایی شده که عمده آنها مواد معدنی غیرفلزی با اولویت سنگ های تزیینی، کربنات کلسیم، سیلیس، فلدسپات و گچ هستند و اخیرا نیز یک پروانه بهره برداری سنگ آهن در شهرستان الیگودرز صادر شده است.

بهمن جعفری ادامه داد: برای سال گذشته هدف گذاری وصول درآمد های دولتی معادن در استان 76 میلیارد تومان بو د که 101 میلیارد تومان وصول شد و در 6 ماهه ابتدایی امسال نیز تاکنون نزدیک به 38 میلیارد تومان محقق شده است.

مدیرکل صمت لرستان ادامه داد: همچنین سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) با تعریف پهنه های مطالعاتی به نقاط امیدبخشی در شهرستان های الیگودرز، ازنا و بروجرد در راستای شناسایی مواد معدنی فلزی دست یافت.


برچسب ها: پروانه بهره برداری - صنعت، معدن و تجارت - معدن - لرستان - بهره برداری - استان - میلیارد تومان
آخرین اخبار سرویس:

وجود 134 معدن فعال در لرستان

وجود 134 معدن فعال در لرستان