مطالب مرتبط:
دارایی صندوق های طلا در بورس از 300 همت گذشت
دارایی صندوق های طلا در بورس از 300 همت گذشت
بورس تهران در مسیر بازگشت
سقف شکنی شاخص بورس تا کجا ادامه دارد؟
معامله 1.2 میلیارد کیلووات ساعت برق در بورس انرژی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 مهر 1404 ساعت 21:152025-10-20اقتصادي

20 تن طلا در خزانه بورس کالاست


هم اکنون 20 تن طلا در خزانه بورس کالا نگهداری می شود و ارزش بازار مالی بورس کالا به بیش از 845 همت رسیده است.

- مدیرعامل بورس کالای ایران گفت: هم اکنون 20 تن طلا در خزانه بورس کالا نگهداری می شود و ارزش بازار مالی بورس کالا به بیش از 845 همت رسیده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، جهرمی در آیین رونمایی از گواهی سپرده کالایی مس کاتد، قیر، گندله سنگ آهن، میلگرد، شمش روی و وانت کرمان خودرو اظهار کرد: ما در بورس کالا وظیفه داریم متناسب با نیاز سرمایه گذاران، ابزار های متنوعی طراحی کنیم تا پاسخگوی همه سلیقه ها باشیم.

یکی از این نیازها، بازار طلا بود که امروز ارزش طلای موجود در خزانه بیش از 3 همت است.

مدیر عامل بورس کالای ایان با اشاره به روند رشد بازار طلا افزود: روز نخست راه اندازی بازار طلا تنها دو کیلوگرم معامله شد، اما امروز بیش از 5 همت سرمایه وارد این بازار می شود.

هر بازاری مانند فرزندی است که باید گام به گام رشد کند تا به بلوغ برسد و خوشبختانه بازار طلا اکنون در مرحله ای است که می توان از آن برای طرح های جدید استفاده کرد.

جهرمی تصریح کرد: اگر در آغاز راه به موضوعاتی مانند توثیق طلا یا مولدسازی دارایی های طلا فکر نمی کردیم، امروز به مرحله ای رسیده ایم که این مباحث را به طور جدی دنبال می کنیم.


برچسب ها: بورس کالا - کالا - بازار - بورس - بازار طلا - مدیرعامل بورس کالای ایران - خزانه
آخرین اخبار سرویس:

20 تن طلا در خزانه بورس کالاست

20 تن طلا در خزانه بورس کالاست