مطالب مرتبط:
16 کشته و زخمی در پی تیراندازی در آمریکا
ویدیو| واکنش وزارت خارجه به عدم صدور ویزا برای تاج و قلعه نویی: آمریکا غرض ورزی را کنار بگذارد!
ویدیو| واکنش وزارت خارجه به عدم صدور ویزا برای تاج و قلعه نویی: آمریکا غرض ورزی را کنار بگذارد!
راهبرد هند برای تعامل با شرکای جدید در سایه تیرگی روابط با آمریکا
سخنگوی وزارت امور خارجه: امیدوارم آمریکا به موقع ویزا صادر کند/ از جایگاه میزبانی سوءاستفاده کردند!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 مهر 1404 ساعت 07:202025-10-07بين الملل

آمریکا و غرب غیر قابل اعتماد هستند


نماینده جنبش جهاد اسلامی در ایران در مصاحبه با شبکه «المسیره» گفت : همه فلسطینی در مذاکرات با حماس شریک هستند ولی آمریکا و غرب غیر قابل اعتماد هستند.

- نماینده جنبش جهاد اسلامی در ایران در مصاحبه با شبکه المسیره گفت : همه فلسطینی در مذاکرات با حماس شریک هستند ولی آمریکا و غرب غیر قابل اعتماد هستند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ، نماینده جنبش جهاد اسلامی در ایران در مصاحبه با شبکه المسیره گفت که اگر حمایت آمریکا و غرب از رژیم صهیونیستی نبود، نمی توانست در برابر مقاومت در جنگ ها دوام بیاورد.

ناصر أبو شریف نماینده جنبش مقاومت جهاد اسلامی فلسطین در ایران گفت: ما و همه جناح ها در مذاکرات با حماس شریک هستیم، همانطور که در عمل نیز شریک هستیم .

أبوشریف در مصاحبه با شبکه المسیره گفت: ترامپ نگران ده ها زندانی دشمن است، در حالی که بیش از 17 هزار اسیر فلسطینی سال هاست که در زندان های دشمن در حال گذران زندگی هستند .

   این مقام مقاومت فلسطین تاکید کرد:  ما نمی خواهیم کشور های عربی در ازای هیچ چیزی برای مردم فلسطین، عادی سازی گسترده روابط با رژیم صهیونیستی را آغاز کنند .

أبوشریف با بیان اینکه اعراب باید روابط سیاسی و دیپلماتیک خود را با رژیم صهیونیستی قطع می کردند تا معادله را تغییر دهند، تصریح کرد: یمن از یک جنگ طولانی بی


برچسب ها: جنبش جهاد اسلامی - جهاد اسلامی - شبکه المسیره - در ایران - المسیره - نماینده - مصاحبه
آخرین اخبار سرویس:

آمریکا و غرب غیر قابل اعتماد هستند

آمریکا و غرب غیر قابل اعتماد هستند