مطالب مرتبط:
«مسعود ردایی» درگذشت
مسعود ردایی درگذشت
برنز یک ضرب فوق سنگین دنیا برای علی داوودی
زور ایستادگی به سلاح های پیشرفته دنیا چربید
برنز یک ضرب فوق سنگین دنیا برای علی داوودی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 مهر 1404 ساعت 13:302025-10-12فرهنگي

مسعود ردایی از دنیا رفت


مسعود ردایی تهیه کننده سینما از دنیا رفت.

- به گزارش جماران، مسعود ردایی تهیه کننده سینما به دلیل عوارض قلبی چند روزی در بستر بیماری بود و به کما رفت و امروز صبح 20 مهر ماه درگذشت.

مسعود ردایی تهیه کننده آثاری چون سال دوم دانشکده من رسول صدرعاملی، مالاریا و رکسانا پرویز شهبازی، سه بیگانه ، سریال عالیجناب و.

بود.

او متولد 1341 بود.

آغاز فعالیت های هنری و تبلیغاتی را از سال 1363 با همکاری در گروه اجتماعی شبکه اول سیما و تهیه کنندگی تعدادی از برنامه های تلویزیونی آغاز کرد و این روند فعالیت ها در سال های 1375 به بعد در شکل ایده پرداز کمپین های تبلیغاتی ادامه پیدا کرد.

او مجدداً در سال 1390 به عنوان تهیه کننده به عرصه سینما و تلویزیون بازگشت.

مراسم تشییع و بزرگداشت مسعود ردایی روز دوشنبه 21 مهرماه ساعت 9 صبح در قطعه هنرمندان (قطعه 88) بهشت زهرا تهران برگزار خواهد شد.

همچنین مراسم سوم و هفتم این تهیه کننده روز چهارشنبه 23 مهرماه ساعت 19الی20.

30 در مسجد جامع شهرک غرب برگزار می شود.

خانه سینما در پیامی ضمن تسلیت درگذشت مسعود ردایی از درگاه خداوند متعال، برای آن مرحوم رحمت و آمرزش و برای بازماندگان محترم، صبر و شکیبایی مسئلت داشت.


برچسب ها: مسعود ردایی - تهیه کننده - تهیه کننده سینما - مسعود - برنامه های تلویزیونی - سال دوم دانشکده من - تلویزیون
آخرین اخبار سرویس:

مسعود ردایی از دنیا رفت

مسعود ردایی از دنیا رفت