مطالب مرتبط:
هشدار وزارت صنعت به تولیدکنندگان موتورسیکلت: بدون خدمات پس از فروش، واردات ممنوع!
هشدار وزارت صنعت به تولیدکنندگان موتورسیکلت
بانک تجارت با برنامه راهبردی تأمین مالی زنجیره ای، حامی صنعتگران و تولیدکنندگان کشور است
لیگ آزادگان در ایستگاه نهم، صنعت نفت مهمان مس سنگون
رکود در صنعت خودرو در سایه کمبود ارز و نقدینگی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 27 مهر 1404 ساعت 19:002025-10-19اقتصادي

وزارت صنعت به تولیدکنندگان موتورسیکلت هشدارداد


سرپرست دفتر آمار و خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، از آغاز برنامه های جدید برای رفع کمبود قطعات یدکی موتورسیکلت در کشور خبر داد و گفت: - سرپرست دفتر آمار و خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، از آغاز برنامه های جدید برای رفع کمبود قطعات یدکی موتورسیکلت در کشور خبر داد و گفت: تأمین ارز برای واردات این قطعات در دستور کار قرار گرفته است.

حمید محله ای، سرپرست دفتر آمار و خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به اهمیت تأمین قطعات یدکی در حوزه خدمات پس از فروش، گفت: ستون اصلی خدمات پس از فروش در تمامی صنایع، تأمین قطعات یدکی است و این موضوع در صنعت موتورسیکلت از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

به گزارش تسنیم، وی افزود: در حال حاضر بازار با کمبود قطعات یدکی موتورسیکلت مواجه است و این مسئله به طور مستقیم بر کیفیت خدمات پس از فروش تأثیر منفی گذاشته است.

محله ای گفت: بر اساس قانون، واردکنندگان و تولیدکنندگان موتورسیکلت موظف به تأمین قطعات یدکی هستند.

خوشبختانه وزارت صمت برای رفع این مشکل اقداماتی را آغاز کرده و تأمین ارز برای واردات قطعات یدکی در دستور کار قرار گرفته است.

به گفته وی، آثار این تصمیم تا حدود یک ماه آینده در بازار مشاهده خواهد شد.


برچسب ها: موتورسیکلت - قطعات یدکی - خدمات پس از فروش - خدمات بازرگانی - قطعات - خدمات - بازرگانی
آخرین اخبار سرویس:

وزارت صنعت به تولیدکنندگان موتورسیکلت هشدارداد

وزارت صنعت به تولیدکنندگان موتورسیکلت هشدارداد