مطالب مرتبط:
ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر کشور از مرز 2550 مگاوات عبور کرد
ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر ایران به 2550 مگاوات رسید
بهره برداری 250 مگاوات نیروگاه خورشیدی و افزایش ظرفیت برق تجدیدپذیر کشور
ابراز امیدواری قائم مقام ساتبا برای افزایش ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر تا 7000 مگاوات
امروز 250 مگاوات نیروگاه جدید خورشیدی به ظرفیت کشور افزوده می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 مهر 1404 ساعت 15:252025-10-11اقتصادي

ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر از مرز 2 هزار مگاوات عبور کرد


معاون فنی و مهندسی ساتبا از رشد کم سابقه احداث نیروگاه های خورشیدی در کشور خبر داد و گفت: با وارد مدار شدن 250 مگاوات نیروگاه خورشیدی جدید در کشور، - ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر از مرز 2 هزار مگاوات عبور کرد معاون فنی و مهندسی ساتبا از رشد کم سابقه احداث نیروگاه های خورشیدی در کشور خبر داد و گفت: با وارد مدار شدن 250 مگاوات نیروگاه خورشیدی جدید در کشور، ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر خورشیدی از مرز دو هزار مگاوات عبور کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، علیرضا پرنده مطلق، معاون فنی و مهندسی سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) روز شنبه 19 مهر 1404 در ارتباط زنده تلفنی با شبکه خبر، از وارد مدار شدن 250 مگاوات نیروگاه خورشیدی جدید در کشور خبر داد و گفت: با بهره برداری از این نیروگاه ها، ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر خورشیدی ایران از مرز دو هزار مگاوات عبور کرد.

پرنده مطلق افزود: از مجموع ظرفیت جدید، 22 مگاوات مربوط به نیروگاه های خورشیدی مقیاس کوچک بوده که به شبکه سراسری برق کشور متصل شده اند.

وی با اشاره به روند توسعه نیروگاه های خورشیدی اظهار کرد: در 12 استان کشور نیروگاه های جدید وارد مدار شده اند و پیش بینی می شود در هفته ها و ماه های آینده نیز این روند ادامه یابد.


برچسب ها: نیروگاه - خورشیدی - نیروگاه خورشیدی - نیروگاه های خورشیدی - فنی و مهندسی - جدید - کشور
آخرین اخبار سرویس:

ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر از مرز 2 هزار مگاوات عبور کرد

ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر از مرز 2 هزار مگاوات عبور کرد